De Jong & Laan totally sportminded

29 Januari 2015 / Sponsorcommissie / Sponsors

Nogal sportgek, dat zijn ze bij accountants&belastingadviseurs De Jong&Laan en nieuwe vriendsponsor bij VVOG

Ze zijn best wel gek van sport in zijn algemeenheid en voetbal in het bijzonder. Dat is natuurlijk niet zo gek, sport -het is wetenschappelijk bewezen- levert een positieve bijdrage in de sociale en geestelijke ontwikkeling van kinderen én volwassenen. En die eigenschappen zijn ook nodig als je het vak van financieel en fiscaal adviseur van Harderwijkse ondernemers met passie wilt uitoefenen.

De Jong&Laan zijn daarom warm pleitbezorgers voor de voetbalsport. Ze zijn sponsor bij gerenommeerde topklassers als IJsselmeervogels en HHC Hardenberg en nu dus ook bij het veelbelovende VVOG.

Marco Lokhorst tekende onlangs het vriendsponsor contract en bezegelde daarmee zowel de zakelijke als sportieve verbinding tussen VVOG en De Jong&Laan waarin passie het bevlogen toverwoord is.

Op een prachtige toekomst bij VVOG !

 

Lees bericht

Bezoek Walking Football aan het Marius van Dokkummuseum

19-04-2024

De heren van het Walking Football hadden met de Grote Clubactie een prijs gewonnen: een bezoek aan het Stadsmuseum en Marius van Dokkum museum.

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Nieuwsoverzicht Archief