VVOG E1 speelt in Volendam stadion om de DEEN cup

9 Februari 2015 / Redactie / Jeugd

Op vrijdag 13 februari speelt VVOG E1 in de tweede ronde ( laatste 16 ) om de Deen Cup in het Volendam stadion tegen ADO’20.

De DEEN Cup wordt dit seizoen voor de 11e keer gespeeld in het Kras stadion in Volendam en is opgezet door DEEN Supermarkten en FC Volendam. 32 teams van E-pupillen uit Noord-Holland en Flevoland (en VVOG) strijden tijdens de thuiswedstrijden van FC Volendam voor de DEEN Cup.

Vanuit iedere wedstrijd komt één winnaar die doorgaat naar de volgende ronde. Op maandag 25 augustus startte de 11e editie van de Deen Cup.

De E1 van VVOG speelde op 17 oktober voorafgaand aan de wedstrijd Volendam - Almere City tegen De Zouaven uit Grootebroek. De wedstrijd eindigde in 0-0. De groenhemden uit Harderwijk namen de penalty's beter waardoor zij dus aanstaande vrijdag de volgende ronde spelen tegen ADO'20 uit Heemskerk.

De DEEN Cup is een perfect een-tweetje tussen DEEN Supermarkten en FC Volendam. Welk klein voetballertje droomt er nu niet van om in een groot stadion te mogen voetballen? De DEEN Cup geeft hen die kans. Ineens staan ze in een stadion dat ongeveer 7.000 toeschouwers kan bergen. En niet alleen de pupillen zijn enthousiast, ook de ouders schreeuwen op de tribune fanatiek hun team naar de overwinning.

Aan het einde van het seizoen geeft de selectie van FC Volendam aan iedere club die zijn voorronde gewonnen heeft een clinic. Deze 16 clubs krijgen ieder twee spelers van FC Volendam op bezoek om een training te geven aan de E-pupillen.

Zo dragen DEEN en FC Volendam hun steentje bij aan het opleiden van het amateurvoetbal in de regio Noord-Holland en Flevoland.

Meer informatie over het toernooi is te vinden op de website van DEEN.

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief