VVOG trekt talentvolle middenvelder aan

13 Maart 2015 / Technische Commissie / Nieuws van het eerste

Wilko Braam (22), nu nog voetballend voor asv Dronten, heeft ervoor gekozen om komend seizoen de overstap te maken naar VVOG.

Wilko staat bekend als een talentvolle allround-middenvelder met overzicht en een prachtige trap in de benen. Regelmatig pikt de aanvoerder van asv Dronten zijn doelpuntjes mee, zoals afgelopen zaterdag nog in de wedstrijd tegen asc Nieuwland. Ondanks zijn jonge leeftijd komt hij al 5 seizoenen uit voor het 1e van asv Dronten. Daarin scoorde hij tot nu toe 19 doelpunten, waarvan 4 in het lopende seizoen. VVOG is verheugd dat hij het groen-wit van Dronten inwisselt voor het groen-wit van VVOG. Voor Wilko een mooie uitdaging om zich op hoofdklasseniveau te bewijzen en zo zijn eigen talenten verder te ontwikkelen. Wij wensen Wilko veel plezier en succes met deze overstap, alsmede een goede afsluiting van het seizoen bij asv Dronten.

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Lees bericht

Hulp bij Walibi Cup

22-04-2024

We zijn voor de Walibi Cup dringend opzoek naar hulp voor achter de bar en in de keuken op zondag 5 mei.

Lees bericht

ALV vergadering

22-04-2024

Graag nodigen wij u uit voor de Algemene Ledenvergadering die gehouden wordt op dinsdag 23 april 2024 in ons clubhuis, aanvang 20.00 uur.

Nieuwsoverzicht Archief