Volendam-avontuur ten einde voor VVOG E1

21 Maart 2015 / Redactie / Jeugd

VVOG E1 ging vrijdagavond voor de 3e keer op avontuur in Volendam. Na 2 eerdere succesvolle wedstrijden staat het team van trainers Stijn en Eric in de kwartfinales van de DEEN Cup. Tegenstander was EVC uit Edam.
 

Vanaf minuut 1 was het VVOG E1 dat de lakens uitdeelde. Achterin gaven Marien, Filip en Tijmen de tegenstander geen centimeter ruimte.

Voorin waren Bilal, Twan en Matz gevaarlijk met individuele acties en goed samenspel. Het enige struikelblok was de verdediging en keeper van EVC. Naar verluidt staat de keeper in de nadrukkelijke belangstelling van Ajax.

Deze sta-in-de-weg zorgde ervoor dat de brilstand lang op het scorebord bleef staan. EVC kwam zelf totaal niet aan het voetballen toe, de groen-witten zaten er fel bovenop. De een na de andere kans werd door de uitstekende EVC goalie onschadelijk gemaakt. VVOG kon het zichzelf kwalijk nemen dat het te onrustig was in de afronding.

Het einde van de half uur durende wedstrijd kwam in zicht. Reden voor de massaal meegereisde supportersschare om nog eens extra achter de ploeg te gaan staan.

Het resulteerde in kansen voor Pamir, Twan, Bilal en Matz. Het bleef nog bij 0-0. De laatste minuut was aangebroken en Marien had de bal aan zijn rechtervoet. Met een laatste, alles-of-niets poging van een slordige 25 meter van het doel probeerde Marien de winnende goal te maken. Het schot passeerde de doelman, maar teisterde de lat. Het doel schudde op zijn grondvesten, er ging een golf van opwinding door het Kras-stadion. In de rebound wist ook Pamir het net niet te doen bollen.

Zo bleef het bij een doelpuntloze 0-0. Na de verloren penalty's voorafgaand aan de wedstrijd betekent dit de uitschakeling voor de  E1 vedettes.

De mannen van de E1 kunnen terugkijken op een succesvol Volendam avontuur. 3 keer kwamen de toppers in actie in het vissersdorp , zonder een wedstrijd te verliezen. Ze hebben VVOG op de kaart gezet in het westen.

Nu kan de focus volledig op de competitie, waar er nog volop wordt gestreden voor het kampioenschap.

De trainers Stijn en Eric willen de ouders, die elke keer bereid waren te willen rijden, enorm bedanken!
 

Kwartfinale DEEN CUP VVOG E1

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief