Met z'n allen naar PEC Zwolle-AJAX

25 Maart 2015 / Sponsorcommissie / Algemeen

Vrijdagavond spelen de AJAX dames van onze trainer Ed Engelkes tegen de dames van onze samenwerkingspartner PEC Zwolle.

Vrouwenvoetbal blijft groeien en wordt steeds populairder én er staan belangrijke toernooien voor de deur waar de vrouwen zich kunnen profileren. Over 72 dagen is er al het WK voetbal in Canada en Nederland heeft zich voor het eerst voor dit toernooi weten te kwalificeren. En in 2017 organiseert Nederland het EK voor landenteams en is als gastland automatisch geplaatst. Voor dit EK is VVOG aangewezen als één van de trainingsfaciliteiten.

VVOG wil het vrouwenvoetbal stimuleren. We zijn actief op zoek naar sponsoren om de faciliteiten voor de vrouwen (en uiteraard meisjes) op een hoger plan te krijgen want ook hier moeten we een stap naar verdere professionalisering maken.

In onze hoofdtrainer Ed Engelkes hebben we natuurlijk een hele mooie affiche voor de bevordering van het vrouwenvoetbal. Aanstaande vrijdagavond 27 maart spelen zijn dames van AJAX tegen de dames van PEC Zwolle onze gewaardeerde samenwerkingspartner. En dat leek ons een mooie aanleiding om de promotie van het vrouwenvoetbal nog eens onder de aandacht te brengen.  Kinderen tot 18 jaar hebben gratis toegang. Boven de 18 betaal je 5 euro en gaat de opbrengst naar een goed doel.

Indien er (meiden / dames) teams gebruik willen maken van deze uitnodiging, dan graag contact opnemen met Henk Hakvoort (06-23369475). Henk zal zorgen voor de coördinatie met PEC Zwolle.

 

 

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief