Eindelijk Witte Rook

10 April 2015 / Redactie / Nieuws van het eerste

Beste mensen, het verlossende woord is gesproken, het heeft geduurd maar het is er dan toch: Ed blijft gelukkig bij ons.

U kent de story wellicht. De groep leert veel van hem, het is een natuurlijk charismatische en duidelijke leider, het bestuur wilde het graag, de supporters wilden het graag maar ja, 't hing toch ook af van zijn contract bij AJAX en natuurlijk -het meest belangrijk- hoe hij er zelf in stond.

Bestuurslid Voetbalzaken Herman Dekker en de mannen van de Technische Commissie spraken en overlegden met hem, beetje naar links,beetje naar rechts, maar gisteravond werd het opgetekend: Ed Engelkes heeft zijn contract bij VVOG verlengd en in de aanloop van de wedstrijd van morgen uit tegen SVZW in Wierden en de kraker tegen medestadgenoot (geintjesmiley,alhoewel hoe ziet het er over 10 jaar uit) DVS'33 ermelo is dat goed nieuws.

Ed, roem is vergankelijk dat weet jij als geen ander, maar we zijn zeer vereerd dat je nog een jaar bij ons wilt blijven. Met de versterkingen en daarmee de toename van de concurrentie en onder de bezielende leiding van jou en je team putten wij hoop en verwachting voor een verdere ontwikkeling in het nieuwe seizoen. FORZA VVOG

 

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief