De laatste loodjes

11 April 2015 / Technische Commissie / Nieuws van het eerste

Martijn en Reyer blijven, Harry gaat bier brouwen

De contouren van de selectie voor komend seizoen worden steeds duidelijker nu ook aanvoerder Martijn Duits heeft laten weten er nog een seizoen aan vast te plakken. Dat wordt alweer het 5e seizoen voor de 'Puttense Harderwijker', want hij voetbalt al sinds het seizoen 11/12 voor de groen-witten en al die jaren heeft hij zijn steentje bijgedragen aan het hoofdklassebehoud voor VVOG. Komend seizoen zal Martijn zich ook gaan inzetten voor de jeugd van VVOG (D en C'tjes) in combinatie met het volgen van het TC3-programma.

Ook Reyer Roelofsen knoopt er nog een jaar aan vast. Reyer, een oud-jeugdspeler van VVOG die vorig seizoen terugkwam van vv Hierden, is van mening dat er nog genoeg te leren valt bij VVOG.  En daar zijn wij het natuurlijk mee eens!  In het 2e laat hij regelmatig zien van grote waarde te kunnen zijn en wij hopen dat hij deze lijn weet door te trekken en dat we hem ook regelmatig bij het 1e gaan zien.

Harry van Willigenburg heeft de TC laten weten dat hij stopt bij de selectie van VVOG. In de eerste seizoenshelft werd hij teruggeworpen door een blindedarm operatie, maar de laatste weken treedt hij steeds vaker op in het keurkorps van Engelkes & Drost. En daarin laat hij zien op diverse posities achterin goed uit de voeten te kunnen. De reden dat Harry stopt is dat hij zijn vader gaat helpen bij het uitbouwen van Burg bier en wij begrijpen dat hij deze uitdaging aangaat. Vanuit VVOG kunnen wij hem daarbij alleen maar succes wensen en wij hopen dat hij de vereniging snel kennis laat maken met het zelfgebrouwen Veluwse bier!

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief