Henk en Marco starten Hollands Voetbal College

11 April 2015 / Redactie / Algemeen

Begin 2015 zijn Henk Drost en Marco Roelofsen samen het Hollands Voetbal College gestart.

Voetbal staat centraal bij deze voetbaldieren en brengen dat graag over aan de jeugd. Met hun jarenlange ervaring als speler en trainer hebben zij genoeg kennis in huis om de jeugd wat bij te brengen. Het Hollands Voetbal College is een zelfstandige voetbalschool die voetbal activiteiten voor de jeugd gaat organiseren in de meivakantie en in de zomervakantie.

 (bron Marco Jansen)
Op 11,12 en 13 mei organiseert het Hollands Voetbal College ook bij VVOG voetbaldagen voor de jeugd.
Het programma ziet er als volgt uit.
11 mei 2015 09:30 - 15:30  Meivakantie voetbaldag
VVOG, Harderwijk  F en E pupillen
12 mei 2015 09:30 - 15:30  Meivakantie voetbaldag
VVOG, Harderwijk  D pupillen en C junioren
13 mei 2015 09:30 - 15:30  Meisjes voetbaldag
VVOG, Harderwijk  meisjes van 8 t/m 16 jaar

Het Hollands Voetbal College (HVC) is er voor meisjes en jongens die niets liever willen dan voetballen. De belangrijkste doelstelling van de HVC is het verbeteren van de individuele kwaliteiten van jeugdvoetballers/sters.
De visie van de HVC is gebaseerd op drie pijlers:
1. Maximale ontwikkeling van de individuele jeugdvoetballers/sters.
2. Door trainingen optimaliseren van de technische vaardigheden.
3. Trainen op basis van de wedstrijd.
Henk en Marco ziijn van mening dat elke voetbalspeler/ster zijn eigen talent heeft, en hij/zij dan ook zijn eigen top kan halen. De snelheid van ontwikkeling hangt af van het talent wat het kind in zich heeft. Feit is dat ieder kind zich kan ontwikkelen en verbeteren.
De HVC zal door middel van een gerichte aanpak het technisch niveau op verschillende gebieden naar een hoger plan brengen. In onze trainingen staan de techniek, coördinatie –en loop trainingen centraal. Het zelfvertrouwen groeit en het voetbalplezier zal toenemen. Bij de HVC worden voetbal vaardigheden aangeleerd voor de leeftijdscategorieën F, E, D pupillen en C junioren.
In deze tijd staat het bewegen onder druk door de computers en Facebook en noem maar op. Door de HVC krijgen kinderen extra kansen om lekker te voetballen en wordt er een basis gelegd voor plezier en groei van vaardigheid en zelfvertrouwen. Met onze methode kan elke jeugdvoetballers/sters zich optimaal ontwikkelen tot een complete voetballer.
Wij wensen Henk en Marco ontzettend veel succes en heel veel VVOG deelnemers om zo de goede samenwerking te onderstrepen.

Voor meer informatie, bekijk de website van Hollands Voetbal College.

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Lees bericht

Hulp gezocht zondag 5 mei!

16-04-2024

Hulp voor de kantine gezocht bij het Walibi toernooi op zondag 5 mei! Misschien kun je de hele dag of een paar uurtjes, alle hulp is welkom.

Nieuwsoverzicht Archief