Topsponsors bij VVOG-DVS'33

17 April 2015 / Sponsorcommissie / Sponsors

Gildeslager Jacob uit de Bosch,SOS Events, Restaurant JAPAS, Carpigiani, de EFMI Business school en Van den Os FEAB zijn zaterdag TOPsponsors.

Evenals in Ermelo zal Gildeslagerij Jacob uit de Bosch ook groots gaan uitpakken bij VVOG-DVS'33. Hij verzorgt dan een premium buffet voor de Business sponsoren. In de VVOG Businesstent zal het dan ook, zoals we van hem bekend zijn, meer dan smullen worden.

En dat is trouwens niet het enige wat het voor de Business sponsoren zo exclusief maakt. Na afloop van de wedstrijd zal daar namelijk ook een collectorsitem geveild gaan worden namelijk de wedstrijdbal met gesigneerde handtekeningen van VVOG-DVS'33.

In dezelfde tent zal ook het interview met de trainers Jan Veldhuizen van DVS'33 en Ed Engelkes gehouden worden en we hopen dat ook voor het publiek te kunnen laten horen.

Saillant detail zaterdag is dat Carpigiani, de uiteraard Italiaanse fabricant van de beroemde ijsmachines én werkgever van diezelfde trainer Jan Veldhuizen, ook balsponsor is.

Restaurant JAPAS heeft onlangs voor de VVOG Business sponsoren een uitmuntend buffet verzorgd en zal ook zaterdag, maar dan voor het puliek, rond gaan met allerlei heerlijkheden én het Restaurant stelt een aantal kortingsbonnen beschikbaar. Beste lezers van dez rubriek. Ik kan het u van harte aanraden.

Wedstrijdsponsoren zijn de EFMI Business school en Van den Os FEAB en het bijzondere is dat zij en de Vriendenstichting VVOG met twee echte VVOG Skydancers gaan verrassen.

Daarnaast zal SOS Events kortingsvouchers beschikbaarstellen waarmee u met korting naar het klimbos in Garderen kunt gaan en dat is echt een belevenis.

Lees bericht

Bezoek Walking Football aan het Marius van Dokkummuseum

19-04-2024

De heren van het Walking Football hadden met de Grote Clubactie een prijs gewonnen: een bezoek aan het Stadsmuseum en Marius van Dokkum museum.

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Nieuwsoverzicht Archief