Topsponsors bij VVOG-DVS'33

17 April 2015 / Sponsorcommissie / Sponsors

Gildeslager Jacob uit de Bosch,SOS Events, Restaurant JAPAS, Carpigiani, de EFMI Business school en Van den Os FEAB zijn zaterdag TOPsponsors.

Evenals in Ermelo zal Gildeslagerij Jacob uit de Bosch ook groots gaan uitpakken bij VVOG-DVS'33. Hij verzorgt dan een premium buffet voor de Business sponsoren. In de VVOG Businesstent zal het dan ook, zoals we van hem bekend zijn, meer dan smullen worden.

En dat is trouwens niet het enige wat het voor de Business sponsoren zo exclusief maakt. Na afloop van de wedstrijd zal daar namelijk ook een collectorsitem geveild gaan worden namelijk de wedstrijdbal met gesigneerde handtekeningen van VVOG-DVS'33.

In dezelfde tent zal ook het interview met de trainers Jan Veldhuizen van DVS'33 en Ed Engelkes gehouden worden en we hopen dat ook voor het publiek te kunnen laten horen.

Saillant detail zaterdag is dat Carpigiani, de uiteraard Italiaanse fabricant van de beroemde ijsmachines én werkgever van diezelfde trainer Jan Veldhuizen, ook balsponsor is.

Restaurant JAPAS heeft onlangs voor de VVOG Business sponsoren een uitmuntend buffet verzorgd en zal ook zaterdag, maar dan voor het puliek, rond gaan met allerlei heerlijkheden én het Restaurant stelt een aantal kortingsbonnen beschikbaar. Beste lezers van dez rubriek. Ik kan het u van harte aanraden.

Wedstrijdsponsoren zijn de EFMI Business school en Van den Os FEAB en het bijzondere is dat zij en de Vriendenstichting VVOG met twee echte VVOG Skydancers gaan verrassen.

Daarnaast zal SOS Events kortingsvouchers beschikbaarstellen waarmee u met korting naar het klimbos in Garderen kunt gaan en dat is echt een belevenis.

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief