Kampioenskoorts VVOG E1

24 April 2015 / Redactie / Algemeen

Nog 2 wedstrijden, nog 2 finales. VVOG E1 is zo dichtbij het hoogst haalbare, maar ook nog zo ver weg. Na 18 wedstrijden staan de mannen van trainers Stijn en Eric op plek 1, maar er zijn nog 2 wedstrijden te spelen. De spanning neemt toe.

Na een moeizame start aan de competitie, waar uit 5 wedstrijden slechts 6 punten werden behaald, is de ‘VVOG E1 trein’ op stoom geraakt. Tot aan de winterstop werden er 14 punten behaald uit 6 wedstrijden, de achtervolging op koploper Hoevelaken was ingezet.

Maar we gaan even terug naar het begin van dit seizoen. Het was al duidelijk dat er een enorm talentvolle lichting klaarstond. Een team waarin alle facetten van het voetbal in terugkomen. Keiharde verdedigers, doelpuntenmakers, pingelaars, controleurs, ausputzers en vedettes. De juiste puzzelstukjes moesten alleen nog in elkaar vallen.  En dat gebeurde na die eerste 5 wedstrijden….

Nu terug naar het heden. Na de winterstop zijn er 7 wedstrijden gespeeld. En zet je schrap, bereid je geestelijk voor en ga er eens goed voor zitten….. 7 wedstrijden, 21 punten, doelsaldo: 35 – 3. De VVOG E1 trein is als een oude locomotief. Een zware diesel die moeite heeft met op gang komen, maar nu niet meer is te stoppen!

Zaterdag 25 april speelt VVOG E1 om 10 uur in en tegen SDC Putten. Een wedstrijd die gewonnen moet worden. Een week later volgt om 8.30 uur de allesbeslissende wedstrijd op sportpark de Strokel tegen FC Horst. Ongeacht de resultaten van 25 april, op zaterdag 2 mei wordt alles beslist.

Houdt die zaterdagochtend 2 mei alvast vrij in uw agenda. Sta eens een keer vroeg op en kom het topelftal uit de VVOG jeugdopleiding bekijken. Ze kunnen alle steun gebruiken in het binnenhalen van het kampioenschap. 

De ouders worden zenuwachtig, opa’s en oma’s, ooms en tantes worden uitgenodigd voor 2 mei 8.30 uur en de spelers zien in de verte de kampioensschaal lonken. Er heerst kampioenskoorts….

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief