De cirkel is (bijna) rond

29 April 2015 / Redactie / Nieuws van het eerste

De cirkel is bijna rond. Bij de staf tekenden assistent trainer Henk Drost en keeperstrainer Arjan Leichtenberg maar er is meer nieuws.

De spelersselectie voor het nieuwe seizoen is bekend. Met nieuwe spelers als aanvaller Jeremy de Graaf van Spakenburg, Richard Gooijer van SDCPutten, middenvelder Wilko Braam van ASVDronten, verdediger Rob van der Sluijs van FC Breukelen en keeper Nick Grootkarzijn van 't Harde en uiteraard met onze bestaande groep is het doel om in het nieuwe seizoen een verbeterslag te realiseren.

Bij de staf tekende hoofdtrainer Ed Engelkes al voor een jaar bij en daar komen nu ook assistent trainer Henk Drost en keeperstrainer Arjan Leichtenberg bij.

 

Maar dat is niet het enige nieuws. Naar nu ook bekend is geworden hebben de waterdragers, organisatoren van het eerste uur én sfeermakers in lucht,geluid en woord en beeld Klaas uit de Bosch en de illustere heer Goossen Luytjes na zware onderhandelingen en onder zekere voorwaarden ook ten leste beste getekend. En dat is voor velen het laatst ontbrekende stukje cirkel.

Maar nee, we zijn er nog niet. Zeker is dat er nog ondersteuning nodig is van een materiaalman c.q -en nog liever naar verluidt- een materiaalvrouw. Hij/zij zorgt er voor dat alle noodzakelijke materialen zoals daar zijn shirtjes, broekjes, voorraad, aanwijsborden en wat te dies meer zij op tijd en in orde daar is waar het hoort te zijn. Tegenover deze taken schijnt -volgens zeggen van alweer de heer Luytjes- een ruime beloning te staan in de vorm van prettig gezelschap en heren die zorgen voor de nodige winstpunten. Heeft u belangstelling, stel u dan in contact met gluytjes@versatel.nl

Einde bericht of misschien toch niet......?

 

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief