Jan van der Kolk lid in de orde van Oranje Nassau

30 April 2015 / Redactie / Algemeen

U kent hem als de lange, bescheiden veiligheidscoördinator en scheidsrechterbegeleider bij VVOG, 24 april was voor hem een bijzondere dag.

Jan van der Kolk heeft een lange staat van vrijwilligerswerk en dat is niet onopgemerkt gebleven want dat werk is de directe aanleiding voor de koninklijke onderscheiding die Jan vrijdag 24 april mocht ontvangen. Wij zijn met hem bijzonder trots op die erkenning.

Jan is onder andere actief geweest als leider van vakantieweken voor gehandicapten en jeugdouderling. Daarnaast was hij enkele jaren lid van de werkgroep Roemenië. Tevens was hij voorzitter van de Patiëntenraad van het ziekenhuis St. Jansdal.  Hij was eveneens medeoprichter, lid van de steunfractie en voorzitter van de Politieke Partij Harderwijk Anders en bestuurslid van het Waterschap Veluwe. Sinds enkele jaren is hij lid van de cliëntenraad van het Universitair Centrum voor Chronische Ziekten Dekkerswald en vicevoorzitter van de cliëntenraad van het Arnhems Instituut voor Radiotherapie. Daarnaast zet hij zich in voor de voetbalvereniging VVOG.

Jan was ook blij verrast met de belangstelling namens VVOG. Hoofd Veiligheidszaken VVOG Rien van Pijkeren en Martin Karnekamp waren op de receptie van Jan aanwezig om hem een mooi aandenken namens VVOG te overhandigen. Daarnaast ontving hij nog een  mooie bos bloemen in de groen-witte kleuren namens het bestuur.

Met dit alles was Jan zeer verguld mee en bedankt hij allen die dit mogelijk hebben gemaakt.

Jan het zij je van harte gegund.

 

Lees bericht

Sponsoren kleden kantinepersoneel mooi aan

26-03-2024

met nieuwe polo's uiteraard voorzien van de sponsorlogo's. 

Lees bericht

Paaseieren zoeken op ons sportpark

24-03-2024

Tweede paasdag, maandag 1 april 2024, gaan we weer paaseieren zoeken op ons mooie sportpark.

Lees bericht

Zaterdag is Talha Gündogan pupil van de week!

21-03-2024

Zaterdag 23 maart is Talha pupil van de week bij de wedstrijd VVOG Harderwijk - SDV Barneveld.

Nieuwsoverzicht Archief