VVOG feliciteert waardig kampioen DVS'33

10 Mei 2015 / Redactie / Algemeen

Het ging niet zonder horten of stoten maar eindelijk, eindelijk haalde DVS'33 zeer terecht het kampioenschap binnen. De VVOG familie feliciteert een waardig kampioen.

DVS'33 Ermelo maakt een enorm stormachtige ontwikkeling mee en zit op dit moment in een geweldige flow. Ga maar na, het eerste kampioen, maar ook het 3e,4e,5e en 6e en de jeugdopleiding is genomineerd voor de Rinus Michels Award voor de beste jeugdamateuropleiding.

De accommodatie kreeg een prachtige uitstraling en er zijn nu ook concrete plannen om het clubgebouw te renoveren. Dat is een  prestatie van formaat. En in dit kampioenschap stralen al die inspanningen van de afgelopen tenminste 5 jaren door heel veel vrijwilligers, sponsoren, trainers en staf als een schitterende ster af. Daar mag DVS'33 heel trots op zijn en wij hebben daar als VVOG familie enorm veel respect voor.

We zullen in het nieuwe seizoen de derby dus gaan missen zeker als je kijkt naar de professionele, ludieke en sportieve uitstraling van de twee edities in het afgelopen seizoen.

DVS'33 is klaar voor de Topklasse. Het zal zowel sportief, organisatorisch als financieel een hele opgave worden maar met de huidige ontwikkeling moet DVS'33 Ermelo in staat zijn om die uitdaging met succes te realiseren. Nogmaals een waardige felicitatie van de VVOG familie.

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief