Ballenjongen/meisje bij het Nederlands Elftal worden ?

25 Mei 2015 / Redactie / Jeugd

Geef je op voor de ING Voetbaldag bij VVOG op 27 mei en maak kans om ballenjongen/meisje te worden bij het Nederlands elftal

ING Voetbaldag bij VVOG

ING is trotse Hoofdsponsor van VVOG.  Onze gezamenlijke liefde voor voetbal komt samen op de ING Voetbaldag. Daarom zal VVOG op 27 mei 2015 vanaf 13.00 uur de poorten openen voor een dag waar voetbal nog meer dan normaal centraal staat. Iedereen is welkom: jong, oud, man, vrouw, leden van de club en geïnteresseerden uit de buurt.

“Liefde voor voetbal is wat de klok slaat, voetbalplezier is waar het om gaat. We zijn heel blij dat ING ons heeft geholpen bij een geweldige dag die helemaal in het teken staat van voetbal. En natuurlijk willen we graag aan iedereen onze mooie club laten zien!” aldus Gert-Jan Krop Voorzitter Jeugd VVOG

Een sportieve dag voor de jeugd
Kinderen in de leeftijd 6-16 jaar staan centraal. En het leuke is, je hoeft niet per se lid te zijn van de club, want voetbal is voor iedereen leuk. Daarom kunnen leden van de club vriendjes, vriendinnetjes en klasgenoten uitnodigen voor een leuke en sportieve dag op de vereniging in hun buurt. Misschien wel om voor het eerst te gaan voetballen.

Het dagprogramma van de ING Voetbaldag:
13:30     Start programma
14.00     Welpenvoetbal (5 - 7 jaar)
15.30     Pupillenvoetbal (7 t/m 11 jaar)
17.00     Ballenjongens-en meisjes (12 t/m 16 jaar)*
18.00     Einde dagprogramma

*Tijdens dit onderdeel maken de deelnemers kans om ballenjongen/ –meisje te worden bij de laatste interland wedstrijd van het Nederlands elftal.

Heb je je nog niet opgegeven? Geef je dan per e-mail bij jeugdcommissie@vvog.nl o.v.v. ING Voetbaldag. Vergeet niet om in de e-mail je naam, geboortedatum, telefoonnummer op te geven.

Graag tot woensdag 27 mei 2015!

Bakermat van het Nederlandse voetbal
Voetbal begint bij de amateurvereniging. Amateurverenigingen zijn daarmee de bakermat van het Nederlandse voetbal. Daar wordt de liefde voor voetbal geboren, gekoesterd en gedeeld. Door spelers en speelsters, scheidsrechters, barmannen en -vrouwen, bestuursleden en natuurlijk supporters. Ook staan amateurclubs aan de basis van de maatschappelijke rol van het Nederlandse voetbal. De verenigingen zijn belangrijk voor de jeugd, voor hun ouders en voor de wijken waar ze gevestigd zijn. Daarom zet ING zich als hoofdsponsor van de KNVB ook met volle overgave in voor het amateurvoetbal in Nederland.

 

 

 

 

 

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief