D en G clinic goed bezocht

14 Mei 2015 / Jeugdcommissie / Jeugd

Het was druk dinsdagavond op sportpark de Strokel tijdens de clinic voor D pupillen en G spelers met de spelers van VVOG 1.

Alle zeven D teams van VVOG en alle G-teams waren goed vertegenwoordigd. Om 18:30 werden de jongens en meisjes in de kantine toe gesproken door Gert-Jan Krop namens de Jeugdcommissie en door Wesley Bies namens de organisatie.

Na een korte uitleg gingen alle jongens en meisjes het veld op waar de spelers van VVOG 1 de kinderen op stonden te wachten en konden de ouders met een bakje koffie in de hand langs het veld de kinderen in actie zien.

De D pupillen mochten hun kunsten op het hoofdveld laten zien en de G-spelers werden op veld 5 opgewacht door enkele VVOG 1 spelers.

Na afloop kwam iedereen weer samen in de kantine. Iedereen werd bedankt voor de leuke avond en er was voor de deelnemers nog een versnapering met drinken.

Mannen, staf en begeleiding van het eerste bedankt, Ron Jansen die tekende voor de organisatie samen met de jeugdcommissie, dit was voor herhaling vatbaar. Het was een mooie avond daar bij VVOG. Kijk er de foto's nog maar eens op na. 

 

D en G clinic

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief