Groots ING Jeugdtoernooi op punt van beginnen

22 Mei 2015 / Redactie / Jeugd

Maar liefst 51 teams van de D- en F pupillen strijden morgen bij VVOG om het eerste ING Jeugdtoernooi te gaan winnen.

Het is de toernooicommissie, bestaande uit Jeroen Jansen, Ron Jansen en Dick Kooistra, gelukt om gelijk al bij deze eerste editie en prachtige affiche te presenteren.

Ga maar na: IJsselmeervogels, HHC Hardenberg, Berkum, Nunspeet, FC Horst, Hierden, SDCP Putten het is zo maar een greep uit de grote groep van clubs die graag naar Harderwijk komen om daar te strijden om de grote VVOG ING Jeugdcup.

Met als hoofdsponsor uiteraard de ING maar ook ondernemers als JUMBO Tweelingstad, het JOGG, Schilderbedrijf Kluinhaar, Careander en Solutions for Financials die er voor zorgen dat er weer een TOP-evenement bij VVOG gaat plaatsvinden.

Een gigantische logistieke uitdaging ook - niet alleen voor de toernooicommissie- maar ook voor al die andere vrijwilligers die zich weer volledig en met passie zullen gaan inzetten om het voor al die jongens en meisjes een prachtige dag te laten worden.

Het toernooi en al die deelnemers verdienen het dat er morgen een gezellige drukte zal zijn om aan te moedigen, een bakkie te doen, effe bij te beppen kortom te genieten van een prachtige toernooi dag bij VVOG.

Wij wensen alle voetballers, vrijwilligers en vaders, moeders, ooms, tantes, broers en zusters en al die anderen een warme VVOG familiedag toe.

 

 

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief