De VVOG Topdag op zaterdag 20 juni

18 Juni 2015 / Redactie / Algemeen

Zaterdag 20 juni wordt voor VVOG een TOPDAG: De VVOG Dolfijne dag, het 7x7 toernooi én de slotavond met Barbekjoe en Feestavond.

Op zaterdag 20 juni moet het wel haast mooi weer zijn van al die stralende gezichten van de VVOG familieleden. We hebben de DOLFIJNE dag, 's middags is er vanaf 15.00 uur voor de senioren van de zaterdag, de zondag, de dames en de VVOG A jeugd, terug van weggeweest, het 7 tegen 7 toernooi en dan het pièce de resistance: DE VVOG SLOTAVOND.
 

Het 7 tegen 7 toernooi gaat om ongeveer 19.00 uur naadloos over in de inmiddels prettig riekende barbekjoes waarna het slotfeest ter aflsuiting van het seizoen 2014-2015 zal losbarsten in en om de kantine. Als het zo ongeveer er uit zal zien als de feestavond na afloop van VVOG-DVS'33 dan kan ik u maar één ding zeggen, het is een "Ones in a lifetime experience", of wel "mag je niet missen".

Voor iedereen die wil deelnemen aan de enige echte VVOG Barbekjoe en "mag je niet missen" Feestavond kan dat voor een schamel bedrag van € 10,00 voor de Barbekjoe en voor de drankjes zijn er muntjes te koop voor € 1,50 per stuk.

Op deze gedenkwaardige 20e juni zullen we onze onvolprezen VVOG Vrijwilligers nederig eren met gratis deelname aan de Barbekjoe en krijgen zij ook nog 5 muntjes. De VVOG Vrijwilligers die mee gaan doen kunnen zich opgeven bij onze secretaris via secretaris@vvog.nl . Doe dit asjeblieft op deze manier om misverstanden tijdens de avond te voorkomen.

Voor de leden van de ZAVO geldt hetzelfde als hierboven maar zij dienen zich op te geven bij niemand minder dan Jan Jansen via telefoonnummer 0622413516 of via janjansen1953@hotmail.com (weet je gelijk hoe oud Jan eigenlijk wel is)

De teams van VVOG zaterdag 1 tot en met 10, VVOG zondag (nu nog) 2 en 3, VVOG Dames 1 en 2 en VVOG A1 en A2 kunnen zich voor deelname aan het 7 tegen & toernooi opgeven bij maarten_017@hotmail.com

Het inschrijfformulier kun je hier downloaden

We hebben tot slot nog wat hoogtepunten van dit seizoen fotografisch op een rij gezet.

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief