Fel begeerde vacature bij VVOG ingevuld

3 Juni 2015 / Redactie / Algemeen

Er werd om gevochten, dames en heren, die vacature van materiaalman bij het eerste van VVOG. Er kan er maar één de winnaar zijn.

Er moest een heuse ballotagecommissie aan te pas komen om alle kandidaten voor deze fel begeerde vacature aan een screening te onderwerpen. Het is immers niet mis waaraan de functie van materiaalman van het eerste elftal moet voldoen. Daartegen over staan natuurlijk als beloning, bepaalde privileges en uiteraard de status.

Na lang wikken en wegen en uren, dagen van turen naar witte rook uit de VVOG schoorsteen, kwam daar eindelijk het verlossende woord. Tot materiaalman voor het nieuwe seizoen 2015-2016 werd uitverkoren niemand minder dan een man die als bekende Harderwijkse familie al heel veel inzet voor deze vereniging pleegt.

Die bekend is bij de Harderwijkse incrowd, geliefd bij vriend en vijand.

Het is niemand minder dan Marcel Foppen, trouwe en vooruitgeschoven post van het Harderwijkse bedrijf Schuuring, zeer actief voor de E10, dat zo liefdevol gesponsord wordt door dat prachtige grand Café De Graaf van Gelre en vooral op en top VVOG man.

Wij zijn er dan ook zeer fier op dat Marcel deze schone taak op zich wil nemen. Mogen velen zijn voorbeeld voor onze club volgen. Marcel, thanx en veel succes in je nieuwe taak in het nieuwe seizoen.

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Lees bericht

Hulp gezocht zondag 5 mei!

16-04-2024

Hulp voor de kantine gezocht bij het Walibi toernooi op zondag 5 mei! Misschien kun je de hele dag of een paar uurtjes, alle hulp is welkom.

Lees bericht

Kafumba Cherif naar VVOG

14-04-2024

Kafumba Cherif speelt vanaf aankomend seizoen voor VVOG.

Nieuwsoverzicht Archief