Een uitzonderlijke prestatie !

19 Juni 2015 / Redactie / Jeugd

Hij voetbalt in de C4, komt uit een echte sportfamilie maar kan ook nog eens beregoed zwemmen. We hebben het over Raphael Mennen.

We kennen uiteraard zijn pa, Titus Mennen, Bondscoach Junioren & Jeugd  en KNZB Programmamanager Talentontwikkeling.  Het zit dus (da's logisch zou Cruijff zeggen) in de familie. Ook de andere Mennetjes zijn uitermate sportminded.

Raphael is een serieuze jongen en behalve dat hij zich een slag in de rondte voetbalt bij de C4 van VVOG, zwemt hij dus ook het water bij wijze van spreken uit het zwembad en dat niet zonder resultaat en dat moeten we toch even melden. Want wat hij gepresteerd heeft is niet mis.

Want bij zijn eerste deelname aan de Nederlands Jeugdkampioenschap in Eindhoven verbeterde hij zijn persoonlijk record op de 400 meter vrije slag met maar liefst 8 secondetjes. Evenaarde hij zijn beste tijd op de 200 meter rugslag en als de spreekwoordelijke klap op de vuurpijl verpulverde hij zijn persoonlijk record op de 200 meter schoolslag met nog eens 5 seconden. En dat allemaal in één weekend beste mensen. Petje af dus voor onze multisporter Raphael Mennen.

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief