De Graaf van Gelre verrast !

12 Juli 2015 / Redactie / Algemeen

De Graaf van Gelre verrast u vaak met heerlijke drankjes en mooie gerechten maar werd dit keer door ons verrast.

U kent het ongetwijfeld. Grand Café De Graaf van Gelre, prachtige locatie midden in de stad, place to be in zomer en winter om eens lekker culinair verwend te worden. Mooie originele drankjes, Belgische Bieren bijvoorbeeld. Maar bovenal één van de leden van de VVOG Business familie én in het nieuwe seizoen kledingsponsor van de E7.

Voor al hun passie bij VVOG werd de familie Kowlesar -eigenaar van niet alleen de Graaf van Gelre maar ook het Wapen van Ermelo- afgelopen vrijdag blij verrast door de leiders van de E10 Rachel Sjoerdsma, Willem Hoeve en Marcel Foppen én door VVOG Businesscommissie lid Cees ten Hove. Naast het aanbieden van de teamfoto was er uiteraard ook een seizoensboeket voor Gini en werd het, onder genot van een etagère met allerlei lekkers en onder meer de niet te versmaden Brugse Zot, wel heel erg gezellig.

De verrasssing werd compleet toen Rohan en passant ook nog als dank voor al hun inspanningen een diner by candlelight in het Wapen van Ermelo aanbood aan de leiders van de E10.Én dat beste luisteraars noemen we nou de VVOG FAMILIE in optima forma

Wij danken de familie Kowlesar voor hun passie voor onze club en hopen dat we elkaar ook weer in het nieuwe seizoen tot steun kunnen zijn.

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief