Vrijwilligers, meld je nu aan!

21 Juli 2015 / Vrijwilligerscommissie / Vrijwilligers

De meesten van ons genieten van een heerlijke zomervakantie, maar ondertussen staat het bij VVOG niet stil. De voorbereidingen voor het nieuwe voetbalseizoen zijn in volle gang.

Ook in het nieuwe seizoen hebben we weer veel vrijwilligers nodig. In de ledenvergadering van 30 juni 2015 is besloten tot het invoeren van een nieuwe regeling: de vrijwilligersbijdrage. Wij zetten de belangrijkste onderdelen nog even op een rij:

  1. De vrijwilligersbijdrage geldt met ingang van het seizoen 2015/2016 voor de spelende leden en bedraagt € 10,- per kwartaal per gezin. De bijdrage wordt betaald samen met de contributie, voor het eerst in juli 2015. 
  2. Vrijwilligers met een vaste functie bij VVOG hoeven geen vrijwilligersbijdrage te betalen. Deze vrijstelling geldt bovendien voor alle leden van hun gezin.
  3. Leden (of hun ouders) die geen vaste taak bij VVOG hebben, kunnen de bijdrage gedurende het seizoen terugverdienen door 12 uur vrijwilligerswerk te doen. Dat is een uurtje per maand.

Met de inzet van velen worden de bestaande vrijwilligers ontlast. Zo zorgen we ervoor dat alle taken binnen onze club kunnen worden uitgevoerd.

Aanmelden gewenst!

De coördinatoren zijn al druk bezig met het maken van roosters voor het nieuwe seizoen. En ze hebben jullie hulp hard nodig. Op de pagina "Aanmelden" staat bij wie en op welke wijze je je kunt aanmelden. Wees er snel bij, dan is die 40 euro zo weer terugverdiend! En zeker net zo belangrijk: je draagt je steentje bij aan onze prachtige club. Lid zijn van een club is meer dan zelf voetballen. Zonder scheidsrechters kan er niet gespeeld worden, zonder kantinemedewerkers gaat de kantine niet open en zonder schoonmaak- en onderhoudsploeg zijn kleedkamers en sportterrein snel niet meer te gebruiken.

De coördinatoren roepen alle leden op om zich vóór 1 september 2015 aan te melden, zodat zij daarmee in de planning rekening kunnen houden. Het inroosteren gebeurt zoveel mogelijk in overleg. 

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief