Kennismaken met Nick Grootkarzijn

5 Augustus 2015 / Redactie / Nieuws van het eerste

Met zijn 1.94 cm kan ie ruimschoots bij de lat. We hebben het over Nick Grootkarzijn, tot vorig seizoen eerste doelman bij ’t Harde.

Naast zijn fysiek bleef ook zijn talent niet onopgemerkt. Daarvoor beschikt VVOG over zijn deskundige voelsprieten in de regio. Good old Edwin van Egteren was degene die Nick bij VVOG introduceerde. En noem Edwin maar een spriet..
Nick is 24 jaar, was 3 jaar keeper in de hoofdmacht van ’t Harde en stond daarvoor 6 jaar bij WHC onder de lat. De eerste drie jaar als jeugdkeeper en daarna 3 jaar als selectiekeeper.
WHC had leuke plannen, ook met hem, maar daar kwam uiteindelijk toch maar weinig van terecht. Steeds werden keepers van buiten aangetrokken waardoor hij niet echt zijn kans kreeg. Reden om te verkassen naar zijn oude vrienden uit ’t Harde. Omdat ie de ambitie had om zijn talent toch op zo’n hoog mogelijk nivo te ontplooien was het verzoek van VVOG om over te komen daarvoor een uitgelezen mogelijkheid.

Hij karakteriseert zichzelf als een keeper die rust uitstraalt, kan „meevoetballen”, een goede traptechniek bezit (met zijn linkerbeen) en snelle reflexen heeft.
Nick neemt de stap hogerop heel bewust. Hij is van mening dat je die beter kunt nemen op 24-jarige leeftijd dan op latere leeftijd. Met zijn 24 jaar zegt hij zeker nog niet uitgeleerd te zijn.
Zijn eerste trainingsweek met de selectie zit erop. Met de opmerking ”Mijn lichaam en ik moesten wel effe wennen” karakteriseert hij die eerste week. De spelers zijn natuurlijk nieuw voor hem, het nivo van de trainingen en de intensiteit ligt hoger en de omgeving is nog onbekend. Helaas heeft hij na de eerste trainingsweek wat last van zijn rug, maar verwacht een snel herstel.

Hij vindt zichzelf een rustig en vrij stil type. Kan in stilte genieten.En met de selectie zit het wel snor verzekert hij ons; een leuke, kwalitatief goeie, groep.VVOG vindt ie een mooie club waar alles uitstekend geregeld is en waar mensen bij betrokken zijn die echt liefde voor de club uitstralen.
Grootkarzijn is een gevestigde naam in ’t Harde.De „Grootkarzijnen” bakken ze al decennia behoorlijk bruin in ’t Harde!
Opa begon ermee, de vader en moeder van Nick gingen ermee door en momenteel zwaait zijn zus de scepter over Bakkerij Grootkarzijn. Nick groeide dus op tussen brood en banket. Kan daardoor met passie praten over bijvoorbeeld de ouwe speculaas-mallen die hij bij zijn opa op zolder vond. Toch koos hij een andere weg, hij ging marketing studeren maar besloot al rap dat dat niet de juiste keuze was. Momenteel heeft hij naar volle tevredenheid brood op de plank als gediplomeerd rij-instructeur bij een opleidingsinstituut in Ermelo.

En zie hieronder eens! Mocht u de komende jaren wat door het doelgebied van VVOG zien zweven, het zou zomaar Nick Grootkarzijn uit ’t Harde kunnen wezen!

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief