VVOG bedankt Zuiderzeecup

19 Augustus 2015 / Redactie / Algemeen

De 4e Zuiderzeecup aflevering was er één om in te lijsten. Een mooi en gevarieerd programma, prachtige aankleding en leuke duels.


De Zuiderzee cup maakte ook dit jaar weer een verbeterslag en oogt elk jaar professioneler. Onder het genot van het mooie weer was de aftrap op de woensdag er één in een ontspannen sfeer en leuke duels. Op de vrijdagavond was het "maten onder elkaar", op en top nostalgie en weerzien van oude bekenden bij het 35+ toernooi dat naar verluidt tot in de late uurtjes zeer gezellig bleek. De entourage op de zaterdag was gevarieerd en oogde zeer volwassen. Sponsoren, supporters, iedereen kon genieten van Zuiderzeeballades, uiteraard de bijbehorende vis, een prachtig aankleding en service in de VIP tent. Helaas werd VVOG geen eind overwinnaar maar overall mogen we weer zeer tevreden zijn. 
 

Voorzitter Laurens de Kleine zegt er het volgende over:

Beste leden van de Vriendenstichting van VVOG,

Met grote waardering en respect heeft het bestuur van VVOG het 4e Zuiderzee Cup toernooi mogen meemaken. Veel inzet van jullie kant met veel vrijwilligers hebben deze traditie weer een jaar verder gebracht. Volgens ons heeft deze editie van het toernooi laten zien waar jullie allemaal toe in staat zijn en het smaakt naar meer. Het eerste lustrum zit er voor volgend jaar aan te komen. Door samenwerking moet het mogelijk zijn om het toernooi nog verder te brengen op de voetbalkalender in de voorbereiding van clubs langs de 'oude Zuiderzee'. Dank voor jullie allemaal die bezig zijn om VVOG nog mooier te maken dan het al is en sportiever verder te brengen dan we zijn. Namens het bestuur,

Laurens de Kleine,
Voorzitter.


En met dank aan Ronald Bonestroo

 

 

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief