Hij is KLAAR !

21 Augustus 2015 / Redactie / Algemeen

De VVOG Infogids 2015-2016 biedt een mooie doorkijk van wat we in het nieuwe seizoen allemaal kunnen verwachten bij VVOG

Hij is KLAAR!. De VVOG Infogids ligt momenteel bij Drukkerij Bolhuis en zal als het goed is maandag 31 augustus in de papieren versie klaar liggen. Volgens ons is het een geslaagde opzet met mooie interviews en een verrassend programma voor onze gewaardeerde VVOG Business sponsoren.

We danken in het bijzonder Sander Boonen van Vaart Reclame, Dick W.A. Maes Broekema en Rinske Brons van Broad, Ronald Bonestroo en Joke Huijgen, Rino van Steenis, Willem Lubbersen en Henk Hakvoort die al hun creativiteit , ervaring en kennis in de strijd hebben  gegooid om er een mooie gids van te maken. Wij danken verder  alle mensen die hebben bijgedragen in de totstandkoming van deze gids want –ik verzeker u- het is toch elke jaar weer een hele krachttoer.

In de komende periode zullen we -zeg maar als voorproefje- delen uit de VVOG Infogids op deze website publiceren. Wij wensen u veel leesplezier.

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief