Bowling Harderwijk ontvangt VVOG jeugd

2 September 2015 / Jeugdcommissie / Jeugd

Hoewel de voetbalcompetitie nog niet is begonnen werd er bij bowling Harderwijk al fanatiek getreden om een unieke beloning, trainingspakken voor het hele team.

Maandag- en dinsdagavond waren het respectievelijk de D en C jeugd die door vader en zoon Van Maanen van Bowling
Harderwijk werden uitgenodigd de onderlinge de strijd aan te gaan. Het puntentotaal per team werd gedeeld door het aantal deelnemers en de uitkomst hiervan werd vergeleken met die van de andere teams. Op die wijze kwam het winnende team tot stand. Het team dat won zal komend seizoen mooie trainingspakken van Bowling Harderwijk gaan dragen. Op deze ludieke wijze sponsort de Bowling Harderwijk de jeugd van VVOG. Onder toeziend oog van de leiders en leden van de Jeugd Commissie waren het de D4 en de C4 die uit handen van Gert Jan van Maanen het eerste trainingspak ontvingen. Yvonne Goosensen die mede verantwoordelijk was voor een perfecte organisatie gaat, nu de winnaars bekend zijn, aan de slag om de trainingspakken te bestellen.

Bowling Harderwijk is één van de nieuwste, modernste en bovenal gezelligste bowlingcentra van Nederland. Bowling Harderwijk heeft 12 sfeervolle bowlingbanen met daarbij een ruime horecagelegenheid waaronder een grandcafé, lounge, restaurant en een buitenterras. Dit moderne bowlingcentrum is een aanwinst voor Harderwijk en een prachtige locatie voor een teamuitje of seizoen afsluiting.

Voorzitter Gert Jan Krop bedankte vader en zoon Van Maanen voor hun gastvrijheid en hun warme band met onze vereniging. We hopen voor onze jeugd dat meerdere ondernemers dit voorbeeld van een ludieke actie zullen overnemen. Het waren twee zeer geslaagde avonden die tevens een goede bijdrage hebben geleverd aan het teamgevoel.

Bowlen C en D pupillen

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Lees bericht

Hulp bij Walibi Cup

22-04-2024

We zijn voor de Walibi Cup dringend opzoek naar hulp voor achter de bar en in de keuken op zondag 5 mei.

Lees bericht

ALV vergadering

22-04-2024

Graag nodigen wij u uit voor de Algemene Ledenvergadering die gehouden wordt op dinsdag 23 april 2024 in ons clubhuis, aanvang 20.00 uur.

Nieuwsoverzicht Archief