Jort Everts is pupil van de week

10 September 2015 / Redactie / Jeugd

Bij de wedstrijd VVOG - Flevo Boys is Jort Everts van onze F1 pupil van de week.

Jort zit in groep 5 van het Dominicus Savio en speelt nu 3 jaar bij VVOG. Hij is begonnen in de F6, daarna bij de F1 en nu voor het 2e jaar in de F1. Jort is helemaal gek van voetbal. Elk vrij uurtje is hij met de bal in de weer, ook kijkt hij eindeloos naar Fox sport om alle herhalingen en doelpunten te bekijken en weet precies wie er wanneer gescoord heeft.

Jort is groot fan van Feyenoord. Hij gaat ook regelmatig naar De kuip toe om een wedstrijd te zien. Vorig jaar mocht hij zelfs hand in hand met een van zijn Feyenoord idolen het veld oplopen. Jort speelt in de F1 rechtsbuiten. Hij wil het liefst in de aanval spelen. Jort vind het bij VVOG heel gezellig en weet de weg naar de broodjes kroket aardig te vinden. Op zaterdag gaat hij als het 1e elftal thuis speelt altijd kijken met zijn vriendjes. Jort zijn favoriete speler is Toornstra en bij VVOG is dat Nyang. In zijn vrije tijd speelt hij het liefst buiten met zijn vriendjes. Zijn favoriete tv programma/zender is Fox Sports. En als je vraagt aan Jort wat hij later wil worden dan zegt hij natuurlijk profvoetballer. Jort voorspelt dat VVOG wint met 3-1. Doelpunten worden gescoord door Tim Brockhoff, Rik Boersma en Pernelly Biya.

Lees bericht

Bezoek Walking Football aan het Marius van Dokkummuseum

19-04-2024

De heren van het Walking Football hadden met de Grote Clubactie een prijs gewonnen: een bezoek aan het Stadsmuseum en Marius van Dokkum museum.

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Nieuwsoverzicht Archief