Nieuwe financiële man VVOG Businesscommissie

17 September 2015 / Redactie / Algemeen

De VVOG Businesscommissie is blij u de versterking van de club met financiële man Gert van Weeghel te kunnen melden

De VVOG Businesscommissie is een zeer enthousiaste club die hard werkt aan het neerzetten van prachtige Business events, een goed bezet VVOG Businesshome en ondernemersnetwerken waar je wat aan hebt. Dat betekent ook "veul" werk. U zult het ongetwijfeld gemerkt hebben, de omvang van de VVOG sponsoren groeit. De teamsponsoring zit in de lift, er zijn meer bordsponsoren voor de grotere borden  en ook de club van VVOG Business sponsoren groeit zienderogen. Naast het vaste team dat bestaat uit Henk Hakvoort (voorzitter), Willem Lubbersen, Bert Wallet, Cees ten Hove, Yvonne Goosensen, Monique Mennen, Joke Huijgen, Gert van Lunteren en Verona Keizer hebben we Gert van Weeghel bereid gevonden om de financiën te gaan doen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over onze fantastische groep gastvrouwen en facilitaire medewerkers (waarover binnenkort meer) en natuurlijk onze Event Manager Dick Broekema.

Geluk want Gert is ook in het dagelijks leven zelfstandig ondernemer en daarin als controller onder meer werkzaam voor het RIVM. En Gert is geen onbekende want eerder al was hij als vrijwilliger voor VVOG actief en daarnaast ook fanatiek supporter van beide zonen die bij VVOG voetballen.

Samen zijn we sterk en kunnen we meer. We hopen dat nog vele vrijwilligers het voorbeeld van Gert zullen volgen om onze dromen waar te kunnen gaan maken.

Oh ja, ik voel dat we binnenkort met nog meer VVOG Businesscommissie versterkingen zullen komen. Waarschijnlijk voor u verrassend nieuws.

Gert vooral veel plezier en succes bij de VVOG Businesscommissie. En hieronder ziet u hoe blij we met Gert zijn !.

 

 

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Lees bericht

Hulp gezocht zondag 5 mei!

16-04-2024

Hulp voor de kantine gezocht bij het Walibi toernooi op zondag 5 mei! Misschien kun je de hele dag of een paar uurtjes, alle hulp is welkom.

Nieuwsoverzicht Archief