DVS'33 en VVOG samen tegen kanker

2 Oktober 2015 / Redactie / Algemeen

De Allstars van VVOG en DVS'33 Ermelo binden de krachten in de strijd tegen kanker.

Frank Smeding en Joost Groothuis (2 oud-selectie spelers) gaan in november de New York Marathon lopen voor KiKa; ze hebben inmiddels een mooi bedrag weten binnen te halen, maar vragen om hulp om een fikse bijdrage te doen middels de organisatie van de DVS Kika Avond.Via Laurens de Kleine en Bert Hoeve is de medewerking van VVOG afgestemd, waarschijnlijk zal je hier al wel e.e.a. van gehoord hebben of heb je het in de Stentor gelezen.Doel van deze avond is dus zoveel mogelijk geld binnenhalen voor het Kika-project van Frank en Joost.

Aanstaande vrijdag 2 oktober gaat de DVS KiKa Avond plaatsvinden; een unieke fundraising avond waarvan de opbrengst compleet ten goede komt aan het KiKA Project van Joost Groothuis en Frank Smeding.

Met de onvoorwaardelijke medewerking van vele VVOG-ers om Frank en Joost te ondersteunen in hun KiKa Project met als doel de finish van de New York Marathon, rekenen de organisatoren DVS'33 Ermelo en de Businessclub op veel (financiële) steun.

Rode draad deze avond is een wedstrijd tussen de DVS’33 en VVOG Allstars. Vele Geelzwarte en Groenwitte sterren van weleer zullen hun opwachting maken in deze klassieke derby der derby’s:

De VVOG Allstars:
Hans Jansen, Heimen Jansen, Hendrie van Dijk, Henk Drost, Renger de Groot, Jan Beers, Bert Hoeve, Benny Migchelsen, Jan Juffer, Marco Roelofsen, Henri Brink, Jaap van de Zee, Marcel de Haan, Edwin van Egteren en Sieds Severijn.

De DVS’33 All Stars:
Steven van den Brink, Gerard Dijkhuis, Bennie Dekker, Bert van Hunenstein, Jack van Santen, Wolter Odding, Ronnie Knol, Sander Mallie, Abel van Willigen, Jan van den Berg, Remco van Lopik, André Burggraaf, Ernst Ligthart, Richard Terpstra, Bert Meiling, Ruud de Groot, Aart Goossensen, Frank Smeding, Joost Groothuis.

De wedstrijd begint om 19.30 uur: toegangsprijs € 5 per persoon, inclusief 2 loten voor de grote verloting met vele prijzen. Extra loten zijn te koop voor € 1 per lot.

Vanaf 21.00 uur is er in het clubhuis een veilingavond met mooie en verassende kavels. De veilingmeesters Mark Tukker en Wim Schuur zullen op de hun bekende wijze het onderste uit de kan halen.

Voorafgaand aan de wedstrijd is er vanaf 18.00 uur een “meet and greet” met de Allstars. Onder het genot van een uitgebreid buffet en een drankje kunnen oude voetbalherinneringen opgehaald worden. Kaarten voor dit VIP-arrangement à € 60 (inclusief 6 consumptiemunten voor de veilingavond) kunnen gereserveerd worden via dvskika@dvs33.nl

Kortom: een avond die je niet mag missen en wat is er nou mooier om gezamenlijk een steentje bij te dragen aan KiKa!

 

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief