We hebben weer beeld !

28 Oktober 2015 / Redactie / Algemeen

Vanaf zaterdag hebben we weer beeld. Met Studio VVOG gaan we samen met het bedrijf van Julian 't Jong een nieuwe spectaculaire toekomst tegemoet.

Gelukkig we hebben weer beeld beste mensen,  want geen samenvattingen meer van onze eerste elftal van de thuiswedstrijden, geen nabeschouwingen en interviews met de trainer, dat is toch wel een devaluatie van onze uitstraling. 

En dus zocht en vond Laurens Sloot jong talent. En wie sprak niet “zoekt en gij zult vinden”. Dus trof Laurens een bijzonder aanstormend talent in de persoon van Julian ’t Jong die bijna 16 jaar is maar al heel wat geknutseld heeft met beeld en geluid. 

Ik ging er naar op zoek en was onder de indruk, we spraken elkaar over een mooi plan om de verloren beelden weer nieuw leven in te gaan blazen. Julian maakte een plan gericht op de toekomst. Werken met Studio VVOG. Zie je het al voor je, een mini uitgave van Studio Sport. We hadden het over de zakelijke kant. Voorlopig gefinancierd door bijdragen van EFMI en TimeFlex maar dat is natuurlijk niet voldoende. We zoeken perspectief voor VVOG maar ook voor Julian want die wil van zijn passie zijn werk gaan maken. Hij gaat op pad en wij gaan op pad naar sponsoren. We beginnen gewoon met waar we gebleven waren maar dan met een moderne saus en professionele uitstraling. Op zijn met omfloerst licht beschenen kamer, is hij al aan de slag met de intro’s. En dan gaan we aankomende zaterdag 31 oktober beginnen met de thuiswedstrijd tegen DOS’37 .We hebben afgesproken dat ik voorlopig samen met hem optrek voor de communicatie en zakelijke kant. En wat betreft de inhoudelijke kant krijgt hij ondersteuning van de oude rot in het vak, de man die de interviews doet, verslag doet voor Radio Nunspeet en de oude VVOG-TV held Laurens Sloot. 

Was opgetekend en met vriendelijke groeten,

Willem Lubbersen
Bestuurslid Sponsoring en Communicatie

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Lees bericht

Hulp gezocht zondag 5 mei!

16-04-2024

Hulp voor de kantine gezocht bij het Walibi toernooi op zondag 5 mei! Misschien kun je de hele dag of een paar uurtjes, alle hulp is welkom.

Nieuwsoverzicht Archief