VVOG A1 pakt eerste periodetitel

1 November 2015 / Jeugdcommissie / Jeugd

Na de eerste 8 wedstrijden van de competitie staat VVOG A1 ongeslagen bovenaan in de hoofdklasse en pakt daarmee de eerste periodetitel. Een prima resultaat en een mooi moment om even terug te kijken op de eerste weken van dit seizoen.

Nadat de A1 als winnaar uit het eerste deel van de bekercompetitie was gekomen met onder andere een fraaie overwinning op CSV A1 uit Apeldoorn (3e divisie oost), zette het team van Ramazan, Michiel, Gerco en Ronald de goede reeks door met verdiende overwinningen op WVF uit Zwolle, stadgenoot Zwart-Wit ’63 en SVI (ook uit Zwolle). Daarna leek de flow er even uit omdat we in de twee opeenvolgende uitwedstrijden niet verder kwamen dan gelijk spel. Was de wedstrijd tegen FC Zutphen redelijk in evenwicht, de week ervoor tegen SV Nieuwleusen was het overwicht van VVOG groot, maar liepen we stuk tegen de ‘oranje muur’ van dit team: wat een spervuur van aanvallen en wat een (gemiste) kansen. Thuis wonnen we weer van Warnsveldse Boys, maar uit tegen Wijhe kwamen we wederom niet verder dan een gelijkspel. Door puntverlies van onze directe concurrenten (Go Ahead Kampen, Zutphen en Zwart Wit) zijn we toch aan kop gebleven en de overwinning afgelopen zaterdag tegen Vroomshoopse Boys betekende daarmee de periodetitel!

De laatste weken had VVOG A1 niet het ‘heilige vuur’ in het spel. Het voetbal was soms matjes en plichtmatig, soms zelfs slordig. De bekerwedstrijd van zaterdag 24 oktober tegen SV Lelystad A1 (3e divisie west) gaf weer goede hoop. Het was zeker geen ‘walk over’.

We verloren de wedstrijd met 2-3, maar we hadden zelfs kunnen winnen, ondanks de krappe selectie van 13 man (waarvan 2 van de B1). We speelden met veel inzet en waren scherp. We lieten ons niet uit het veld slaan door de vroege tegentreffer en maakten gelijk. Ook van de 1-2 kwamen we verdiend terug. Uiteindelijk lukte het ons niet om de 2-3 om te buigen:

De gedachte gelijkmaker aan het einde van de tweede helft werd als een buitenspeldoelpunt afgekeurd…

De komende weken staat er een tweetal cruciale wedstrijden op het programma tegen de twee clubs uit Kampen. We kunnen ons geen puntverlies veroorloven want de nummers 2 t/m 7 staan op slechts maximaal 4 punten afstand van ons!

 

Trainers en begeleiders

VVOG A1

 

Lees bericht

Hulp gevraagd bij Allinq Jeugdtoernooi op 24 augustus

28-03-2024

Op 24 augustus gaan we het Allinq jeugdtoernooi organiseren. Hierbij een oproep om een steentje bij te dragen aan dit toernooi.

Lees bericht

Sponsoren kleden kantinepersoneel mooi aan

26-03-2024

met nieuwe polo's uiteraard voorzien van de sponsorlogo's. 

Lees bericht

Paaseieren zoeken op ons sportpark

24-03-2024

Tweede paasdag, maandag 1 april 2024, gaan we weer paaseieren zoeken op ons mooie sportpark.

Nieuwsoverzicht Archief