Pupil van de week

13 November 2015 / Jeugdcommissie / Jeugd

TIjdens de wedstrijd VVOG - sv Urk is Taha Hansu van de F4 pupil van de week.

Hier stelt hij zichzelf voor :

Mijn naam is Taha. Ik ben twee weken geleden 8 jaar geworden. Ik heb een klein feestje gegeven. Het was erg leuk. We zijn naar het bos gegaan. Daar hebben we leuke spelletjes gespeeld.

De naam van mijn school is 'DE BRUG'. Ik zit in groep 4a. Rekenen is mijn beste vak. Ik ben een  van de besten van mijn klas. Dit is mijn  eerste seizoen bij VVOG. Waarom ik voor VVOG heb gekozen is omdat mijn vader op Zwart-Wit heeft gezeten. Hij is geen voetballer geworden dus daar kunnen zij geen voetbal leren, hihi.

Mijn favoriete speler is Cristiano Ronaldo.  Helaas zit mijn favoriete speler niet bij mijn favoriete team Besiktas (uit Turkije). Ik vind het ontzettend leuk om bij VVOG te spelen. Ik vind het vooral leuk om voorin te spelen. Ik kan het goed vinden met mijn teamgenoten. Voor ons was het een lastig begin dit jaar. Gelukkig zijn we op het moment veel beter aan het spelen.

Thuis ben ik ook vaak aan het voetballen en op de Playstation aan het spelen. En als ik televisie kijk, kijk ik graag naar Boes Boes.

Ik ben heel blij dat ik pupil van de week ben. Ik mag bij de wedstrijd van VVOG 1 aftrappen.  Ook mag ik de hele wedstrijd bij wonen. Ik hoop dat ze dan gaan winnen. Mijn hart zegt dat we 3-0 gaan winnen.

Heel veel liefs en groetjes,

Taha

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief