Waar willen we heen met onze mooie club ?!

15 November 2015 / Redactie / Algemeen

Kom op donderdagavond 19 november mee praten over de ambities van onze club en hoe we onze dromen samen kunnen waarmaken.

 

Op 20 oktober heeft het bestuur met een aantal VVOG'ers gesproken over de ambities die we hebben en het geld dat daarvoor nodig is. De uitkomsten van dat gesprek wil het bestuur met nog nog meer betrokken VVOG-ers bespreken om zo gebruik te maken van de kracht van onze gemeenschappelijke kennis, vaardigheden en inzet.

Vandaar dat we u uitnodigen voor 19 november aanstaande om 20.00 uur in ons clubgebouw.

Om onze huidige ambities waar te maken, moet er wel wat gebeuren. En als zo vaak heeft dat met geld te maken, maar ook met de zogenaamde handjes die echt super hard nodig zijn om onze dagelijkse dingen te kunnen doen (geldt voor alle onderdelen binnen de club).
In de bijeenkomst zullen wij u berichten over de uitdagingen waarvoor we staan, de kosten voor het uitvoeren van de plannen en de handjes en hoofdjes die nodig zijn om die plannen uit te voeren. Ook zullen we laten zien wat de gevolgen zijn als we niet met elkaar de handen uit de mouwen steken. 


 

Één van de mogelijke ideeën die we hebben om onze ambities te betalen is de uitgifte van fiscaal vriendelijke Obligaties met schenking. Zie het als een soort club van 500 schenkingen door VVOG'ers met een groen hart die we fiscaal vriendelijk hebben opgezet. Herman Dekker zal u daar meer over vertellen.

We hopen dat veel mensen met een groen-wit hart ons mee willen helpen met goede ideeën en met het aanbod om ons daarbij te gaan helpen. 

 

Bij voorbaat dank. Met een hartelijke groet namens het bestuur,

 

Laurens de Kleine,

Voorzitter.

 

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief