Terugblik op de F-clinic

2 December 2015 / Jeugdcommissie / Jeugd

De volgende clinic staat al bijna voor de deur. Tijd om terug te blikken op de clinic van de F-pupillen en de Orca's.

Dinsdag 10 November vond de F-clinic plaats op veld 1 van ons mooie sportpark.  Vanaf half 7 werd er verzameld in de kantine. De F pupillen waren goed vertegenwoordigd. Geweldig was het ook dat er vanuit de Orca's  22 jongens en meisjes aanwezig waren. Ook zij lieten zich niet weerhouden, ondanks het regenachtige weer.

Na het welkomstwoord van het jeugdbestuur werden onze voetballers en voetbalsters in groepen verdeeld en gingen richting veld 1. Daar hadden de spelers van de eerste selectie van VVOG-Zaterdag allerlei trainingsoefeningen klaar staan.  Dit alles onder leiding van eerste elftal speler Jan Jurrien Hop.

Een uur lang werd er vol overgave getraind in een circuit verdeeld over het hele speelveld. Om de 10 minuten werd er van oefening gewisseld om zoveel mogelijk variatie aan deze clinic te geven. Het enthousiasme spatte er vanaf bij onze F-pupillen en Orca's. Maar ook de inzet van ons eerste elftal was mooi om te zien. Veel spelvreugde, goede oefeningen en veel voetbalplezier.

Na een uur was de clinic voorbij en werd er afgesloten met de gebruikelijke groepsfoto, gemaakt door onze huisfotograaf. Ten slotte konden de kinderen na hun gedane arbeid in de kantine een drankje ophalen en een versnapering. Wederom een geslaagde clinic bij onze mooie club.

Op woensdag 8 december staat de volgende clinic alweer gepland. Dan zijn de jongens en meisjes van de D-pupillen aan de beurt om er samen met de eerste selectie een mooie avond van te maken.

F-clinic

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Lees bericht

Hulp gezocht zondag 5 mei!

16-04-2024

Hulp voor de kantine gezocht bij het Walibi toernooi op zondag 5 mei! Misschien kun je de hele dag of een paar uurtjes, alle hulp is welkom.

Nieuwsoverzicht Archief