Restaurant De Basiliek Art d'elegance en VVOG Teamsponsor

2 December 2015 / Redactie / Sponsors

Dat u bij restaurant De Basiliek uitmuntend kunt dineren wist u al, maar wat leuk dat ze nu ook VVOG teamsponsor zijn.

Voor de fijnproevers en voor mensen die Genieten tot kunst verheven hebben is restaurant De Basiliek welhaast een walhalla. Van alleen al de foto’s loopt het water je over de lippen en daar komt bij dat de entourage en de verzorging je een gevoel geven van even een avondje op een wolk te leven. Say no more en geniet even van de foto’s hieronder of kijk op die bijzondere website www.restaurantbasiliek.nl

Behalve een gastheer bij Uitstek is Rik Jansma in zijn spaarzame vrije tijd ook teamleider van de F2. En om de verbinding te maken is De Basiliek teamsponsor geworden wat ons bijzonder gelukkig maakt, immers sport, persoonlijke inzet en ondernemerschap rekenen we tot grote deugden binnen onze familieclub.

Behalve dineren kunt u overigens bij De Basiliek ook elke zondag morgen zelf aan de slag als Rik Jansma u laat delen in zijn culinaire geheimen.
En Rik heeft een verrassing voor u. Mocht u in de maand januari of februari 2016 bij hem dineren en ook nog lid zijn van onze prachtige vereniging (neem uw VVOG lidmaatschapskaart mee !!) dan ontvangt u € 15,00 korting op de rekening. En dat, beste mensen, mogen we welhaast een summum van genieten in het kwadraat noemen.

Lees bericht

Hulp gevraagd bij Allinq Jeugdtoernooi op 24 augustus

28-03-2024

Op 24 augustus gaan we het Allinq jeugdtoernooi organiseren. Hierbij een oproep om een steentje bij te dragen aan dit toernooi.

Lees bericht

Sponsoren kleden kantinepersoneel mooi aan

26-03-2024

met nieuwe polo's uiteraard voorzien van de sponsorlogo's. 

Lees bericht

Paaseieren zoeken op ons sportpark

24-03-2024

Tweede paasdag, maandag 1 april 2024, gaan we weer paaseieren zoeken op ons mooie sportpark.

Nieuwsoverzicht Archief