Een bijzondere liefdevolle en vredelievende Kerst toegewenst

24 December 2015 / Redactie / Algemeen

De vooravond van Kerstmis is een moment van reflectie. We brengen u een kerstgroet en de laatste VVOG nieuwtjes

Een bijzonder liefdevolle  en vredelievende Kerst en een prachtig nieuwjaar 2016 toegewenst.
Het is weer bijna Kerstmis. Vrede op aarde zingen we. De werkelijkheid is op dit moment verre van dat . We leven op dit moment in een wereld van angst en tegenstellingen. Het is weer bijna Kerstmis. Laten we in de komende dagen proberen elkaar tot troost te zijn, oog te hebben voor die mensen die het in deze tijd extra moeilijk hebben, een arm om een schouder een belletje. Laten we er met ons gezin, onze familie een mooi liefdevolle Kerst van maken. Dan is er een mooi begin van een absoluut liefdevoller, mooier en sportiever 2016.

Jahaaa het is weer bijna 30 december tijd voor het ACERBIS VVOG Oliebollentoernooi (scheidsrechters gezocht !!!!)
Dit jaar helemaal uitgebreid met deelname van maar liefst 12 jeugdteams die van 11.00 tot 15.00 met beroemde clubnamen uit de nederlandse en engelse divisies strijden om die befaamde ACERBIS Cup.Om 16.00 uur gevolgd door 19 seniorenteams waaronder het niet te versmaden “Mislukte VVOG’ers team”. En dat alles omgeven door glühwein, oliebollen, kerstvuur en vooral  uw zeer gewaardeerde aanwezigheid. Wees er bij want na afloop zijn er ook nog prachtige prijzen te winnen tijdens de grote jaarlijkse VVOG verloting.
Maar…….dat alles kan alleen maar doorgaan als er  genoeg scheidstrechters zijn. Geef u daarom gezwind op bij de Grote Scheidsrechtersleider de heer Peter Kloppenburg via het mailadres klopstein@hotmail.com. Doen dus !

Wim van Schie gestopt als penningmeester
Hij heeft een lange staat van dienst. Eerst sportief als keeper en daarna als vrijwilliger. De meeste kennen hem als penningmeester van VVOG. Nauwgezet en met een ijzeren geheugen deed hij zijn werk voor de vereniging. Maar hij is per 15 december gestopt. Werk en studie nopen hem met pijn in het hart om deze belangrijke bestuursfunctie te verlaten. We zullen hem blijven zien maar logisch dat hij moet kiezen voor zijn maatschappelijke carrière. Dat plaatst ons tegelijkertijd voor de uitdaging om een nieuwe penningmeester te vinden. Laat ons alstublieft weten of u interesse heeft of wellicht een idee heeft hoe we deze vacature op zo kort mogelijke termijn kunnen invullen.

Kom je ook naar de nieuwjaarsreceptie van VVOG op maandagavond 4 januari om half acht in ons clubgebouw.
Voor onze leden, supporters, genodigden, vrienden, kortom iedereen die VVOG een warm hart toedraagt komen we op deze maandagavond gezellig bij elkaar om het nog eens te hebben over 2015, uiteraard de verrichtingen van ons eerste, de laatste nieuwtjes en natuurlijk hoe we van 2016 een topjaar gaan maken. Dat kunt u niet laten schieten. We zien u graag om onder het genot van een drankje en een hapje gezellig bij te babbelen.

Algemene ledenvergadering (ALV) op 12 januari 2016.
Deze algemene ledenvergadering is een hele belangrijke. We hebben grote ambities om onze jeugdopleiding verder te professionaliseren, het damesvoetbal een boost te geven, te zorgen voor meer beleving, te laten zien dat we midden in de samenleving staan, onze prachtige accommodatie tip top te onderhouden en zo hoog mogelijk te voetballen met onze selectieteams. Inmiddels zijn Fred Moll, Gert van Lunteren, Maarten van Panhuis het bestuur komen helpen bij die ambitie. Wellicht dat Reijer Roelofsen ook een rol zal gaan meespelen. Er zijn sponsoren en mensen die VVOG een warm hart toedragen bereid gevonden om extra te investeren. Het bestuur zal op de ALV het startschot geven voor de uitgifte van obligaties en de oprichting van een club van Vrienden van VVOG. Daarenboven komen we met een voorstel voor een Grote VVOG verloting waarbij we een inspanning van alle leden zullen vragen. De vorm waarin dat gaat gebeuren zal dan besproken worden.

Een mooi aanbod van het Stadsmuseum.
Toen we onlangs met onze Business sponsoren mochten genieten van een mooi Toekomstforum, waren we erg onder de indruk van de vernieuwde behuizing van het Stadsmuseum , de gastvrijheid van de medewerkers én bovenal ook van die prachtige tentoonstelling van Marius van Dokkum. U moet dat echt gaan zien. Hij is er nog tot 3 januari 2016. Én we hebben een  mooi aanbod van het Stadsmuseum gekregen. Bij vertoon van uw VVOG lidmaatschap krijgt u een heerlijk kopje koffie/thee of frisdrank in het cultuurcafé. Doen dus, bijvoorbeeld lekker in de Kerstvakantie !.

Wie is er iets kwijt ?.
Marjan van Noordennen staat op het punt om 2 zakken vol gevonden voorwerpen weer naar een tweedehandskleding winkel te brengen. Een laatste kans nog voor mensen die iets kwijt zijn. In het bijzonder betreft dit : 1 compleet trainingspak met het Feyenoord logo, reclamelogo en maat, Manchester United shirt en een mooi Adidas trainingspak met de naam Senna.

Doe de verplichte spelregeltoets anders mag je volgend jaar niet meer voetballen !
Dit bericht geldt in het bijzonder voor VVOG voetballers die geboren zijn in 1999, die verplicht zijn om mee te doen aan de spelregeltoets. We zien dat nog maar heel weinig 2e jaars B spelers hun account hebben geactiveerd . We raden jullie aan om de toets te oefenen op www.voetbalmasterz.nl.
Wie niet slaagt namelijk mag volgend seizoen niet meer voetballen.
We gaan jullie  daarbij uiteraard helpen op :
- donderdag 7 jan, of
- woensdag 13 jan, of
- donderdag 21 jan geven wij een voorlichtingsavond.
Aanvang : 19.30 uur, locatie : wedstrijdsecretariaat VVOG.
Thuis moet je de 5 levels met succes doorlopen.
Daarna kun je bij ons het examen afleggen.
Zeker als je de voorlichtingsavond hebt gevolgd moet e.e.a. lukken.
Schrijf je dus voor één van die avonden in bij mij : pe.uffelen@planet.nl
Doen, want menigeen zakt voor het examen als ze de voorlichtingsavond niet hebben bijgewoond.

 

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief