Terugblik op geslaagd Ome Jan Bouquet toernooi

24 December 2015 / Toernooicommissie / Jeugd

Woensdag 23 december heeft het traditionele Ome Jan Bouquet toernooi voor de F en E pupillen weer plaatsgevonden.

In tegenstelling tot voorgaande jaren is er voor gekozen om dit jaar het toernooi in de Sypel af te werken om zo het “wij zijn VVOG” gevoel beter te kunnen uitdragen. Alle speelsters en spelers verzamelden zich om 11.00 uur in het Sportcafé en ook dit jaar was de opkomst weer erg goed. Direct was het zicht- en voelbaar dat iedereen stond te trappelen om de strijd onderling aan te gaan en na een kort welkomstwoord verdeelden de speelsters en spelers zich over de twee beschikbare zalen en kon onder toeziend oog van oma’s en opa’s, ouders, broers en zusjes de strijd gaan beginnen.

Bij de F-pupillen werd er gestreden in 1 poule en stonden er mooie wedstrijden op het programma, o.a. Feyenoord – Ajax / PSV – FC Twente / PEC Zwolle – AZ. Vanaf de eerste wedstrijd was duidelijk dat iedere ploeg vol voor de winst ging op een fanatieke en sportieve manier.

Nadat de rook van de poulewedstrijden was opgetrokken bleek dat de traditionele top drie niet tot de finale was doorgedrongen. De finale werd gespeeld tussen FC Twente en AZ en was een regelrechte thriller met kansen over en weer. Door een geweldige knal in de kruising van Jort Ziyech Everts werd de wedstrijd met het kleinst mogelijke verschil beslist in het voordeel van FC Twente. Na de finale volgde de prijsuitreiking waarbij alle speelsters en spelers een vaantje ter herinnering ontvingen en de spelers van FC Twente als kampioen ieder nog een bidon kregen, beschikbaar gesteld door SD Sportswear.  

Bij de E-pupillen is er gestreden in 2 poules van 5 teams met o.a. klinkende namen als Bayern München, Real Madrid, Juventus, Manchester United, AC Milan en Paris Saint Germain. Ook bij de E-Pupillen was er sprake van een fanatieke en sportieve strijd om de 1e plaats in de poule te bemachtigen. Na een zenuwslopende strijd in beide poules kwam er een prachtig finale affiche op het programma te staan: Real Madrid - Paris Saint Germain. De finale was van hoog niveau mede door spelers als Sem Benzema Pruim en Tristan Ramos de Vries van Real Madrid en Tom Maxwell Schafthuizen en Steven Cavani Havekes van Paris Saint Germain.

Paris Saint Germain trok na een spannende strijd met een 2-1 overwinning aan het langste eind kroonde zich als kampioen mede door een mooie vrije trap van Binc Ibrahimovic Zwart en redde Kenzo Ronaldo Jansen nog de spreekwoordelijke eer voor Real Madrid.

Bij de prijsuitreiking ontvingen ook hier alle speelsters en spelers een vaantje ter herinnering en daarbij kregen de spelers van Paris Saint Germain een VVOG IJsmuts beschikbaar gesteld door de ZAVO.

Mooi dat het toernooi is verlopen zonder blessures en is het fantastisch om te zien hoe iedereen elkaar aanmoedigt.

Na afloop van het toernooi hebben wij vele lachende en vermoeide VVOG’ers gezien wat voor ons als toernooicommissie een stimulans en bevestiging is om op deze wijze door te gaan.

Scheidrechters, ZAVO en SD Sportwear bedankt voor jullie bijdrage, TOP.

Als laatste nodigen wij iedereen van harte uit om VVOG te beleven tijdens de laatste toernooien van 2016 waarover alles te lezen is op de site van VVOG.

 

-      29 december Harderwijker Wintercup, locatie VV Hierden

-      30 december Acerbis Oliebollen toernooi, jeugd editie  

 

Fijne feestdagen en een sportief en gezond 2016

 

Toernooicommissie VVOG,

Ron Jansen, Jeroen Jansen en Dick Kooistra  

Ome Jan Bouquet toernooi 2015

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief