Het gevoel van thuiskomen bij Broekhuis Harderwijk

8 Januari 2016 / Redactie / Sponsors

Broekhuis heeft een goede band met VVOG. Naast de inzet van de Broekhuis Clubbonus sponsort het bedrijf de D2 ook met kleding en een sporttas.

De Broekhuis groep heeft een sponsorbeleid waarbij naast ondersteuning van maatschappelijke initiatieven, lokale sponsoring van sportverenigingen ook jaarlijks 100 kansarme jongeren in Kenia worden opgeleid tot automonteur en worden geholpen bij het vinden van een baan.

In gesprek met Jan Pastoor, directeur van Broekhuis Opel Harderwijk.  “Mensen moeten hier een gevoel van thuiskomen beleven. Dat is onze ambitie, iedere dag weer. Dit is de stad waar wij ons thuis voelen. Onze medewerkers, maar ook onze klanten.  We hebben samen met de andere Broekhuis bedrijven in Harderwijk een lange historie in deze stad. En daar zijn we trots op.”  

Mensen thuis laten komen is een van onze klantbeloftes. Niet alleen letterlijk dankzij onze producten - goede, betrouwbare auto’s, of onze eigen taxidienst en fietsen als klanten hun auto voor reparatie bij ons hebben afgeleverd - maar ook figuurlijk in onze vestiging. Voel je welkom!”

In het verlengde hiervan hoort ook de betrokkenheid bij de thuisstad. Zo sponsoren de beide Broekhuis dealerbedrijven in Harderwijk (het Opel dealerbedrijf aan de Lorentzstraat en het Volvo/Ford dealerbedrijf aan de Zuiderbreedte) een heel aantal verenigingen. Inzet? De Broekhuis Clubbonus, een win-winsituatie: de clubs krijgen geld als een lid een auto koopt of de auto voor onderhoud en schadeherstel bij Broekhuis langsbrengt.


Broekhuis Harderwijk is onderdeel van de Broekhuis Groep. Een familiebedrijf dat sinds 1932 actief is in de Nederlandse automobielbranche.

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief