Zeewolde supporters zaterdag massaal naar Harderwijk

3 Februari 2016 / Redactie / Nieuws van het eerste

Voetbal leeft in Zeewolde en om dat te bewijzen zal een grote schare supporters zaterdag naar Harderwijk afreizen voor de bekerderby.

Op Twitter en facebook lopen de supporters en de leden van de voetbalvereniging Zeewolde zich al druk communicerend warm voor de bekerderby tussen VVOG en Zeewolde die zaterdag 6 februari om half drie van start zal gaan.
 

Ruim 1.200 leden heeft de club en elke zaterdag zijn ruim 70 teams bezig met maximaal voetbalplezier. Ze hebben in Ryan Kwint jong talent dat net als bijvoorbeeld Mats Zwart bij ons, bij PEC Zwolle speelt. Ze hebben in Gert Visscher een hoofdtrainer die al 10 jaar lang hoofdcoach is. En ze hebben natuurlijk de bij ons zeer befaamde Hein Kort die bij VVOG regelmatig de boel op zijn kop wist te krijgen. En nog een voormalig VVOG'er in Nick Doppenberg.

Ook Zeewolde kent inmiddels het 35+ voetbal, een tak waar we ook bij VVOG nu de eerste ervaringen mee opdoen.

Hoe gaat het sportief met het eerste van Zeewolde in de 2e klasse G. Nou, niet goed want het team staat voorlaatste en ook afgelopen zaterdag moest de winst in Lelystad worden gelaten.

Maar een bekerwedstrijd is een gebeuren op zich en helder is dat Zeewolde zich niet alleen als team maar als één club aan het opladen is voor de match van aanstaande zaterdag tegen de matadoren van VVOG.

Één ding is duidelijk. Als Zeewolde zo massaal de ploeg ondersteunt, kunnen wij van VVOG natuurlijk niet achterblijven.

Een oproep moet eigenlijk overbodig zijn maar laat alles wat VVOG is in GROEN-WIT zien aanstaande zaterdag om onze jongens massaal aan te moedigen en we er een gedenkwaardig feest van kunnen maken.

HUP VVOG !

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief