En dan ziet het leven er heel anders uit !

3 Februari 2016 / Redactie / Algemeen

Marcel Foppen, onze materiaalman van VVOG 1 kreeg onlangs slecht nieuws te verwerken. Hoe gaat het nu met hem ?.

Marcel kreeg te horen dat bij hem kanker was ontdekt. Gelukkig was er perspectief. In de afgelopen periode hebben velen van de VVOG familie hem een hart onder de riem gestoken. Marcel en zijn familie wil daar het volgende over berichten.

Lieve mensen van de VVOG familie, Via deze weg wil ik jullie allen hartelijk danken voor alle kaarten, bloemen, mailtjes en whatsapp berichten die wij als gezin van jullie hebben mogen ontvangen. Het is gewoon overweldigend! Als je net voor de feestdagen te horen krijgt dat de kanker is uitgezaaid en dat je dan aan de chemo's moet valt dit verschrikkelijk zwaar, gelukkig heb ik een hecht gezin en (schoon) familie die mij ontzettend steunen in deze soms lastige periode maar ook van jullie VVOG-ers krijg ik onvoorwaardelijke steun, en dat doet goed.  

Ik ben nu met mijn 2e kuur bezig, en heb afgelopen donderdag goede berichten gehad van de artsen dat de kuur goed aanslaat. Men gaat ervan uit dat na deze kuur de waardes normaal zijn en dat kuur 3 er voor moet zorgen dat er geen enkel kankercelletje meer aanwezig is. Dit is positief!, en dat maakt het voor ons ondanks de bijwerkingen toch makkelijker. 

Tot slot wil ik toch nog een keer iedereen bij het 1e en de D5 bedanken voor jullie soms dagelijkse berichten, het doet mij echt goed! Succes in de competitie's en hopelijk tot snel. 

Forza VVOG!

Marcel,Yvette, Milan en Anne-Márel Foppen

 

 

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief