De ultieme schakel

17 Februari 2016 / Redactie / Algemeen

De weg van succes kent meer gelukzalige momenten dan diepe teleurstellingen. Zaterdag kan de kroon op dat succes worden gezet.

De parel van succes.
We maken belangrijke sportieve stappen met onze club.  Bij de parel van onze club, de jeugd, zien we volop beleving en toenemende betrokkenheid van ouders, trainers, staf dat leidt tot sportieve gedrevenheid. Maximale talentontwikkeling en maximaal voetbalplezier gaan hand in hand en komt symbolisch tot uitdrukking in bijvoorbeeld de eerste plaats van het uithangbord van de jeugd, de A-junioren. Het is het succes van alle inspanningen, gelukzalige momenten en soms ook diepe teleurstellingen van de motor daarachter. De trainersstaf, leiders, jeugdcommissie, scheidsrechters, toernooicommissie, kantinemensen en al die andere mensen dragen bij aan de parel van het succes en is samen te vatten in de woorden Verbonden en Betrokken.

De parel van succes.
Kijken we uit naar succes ?. Jazeker, en wie de ontwikkeling in onze hoofdmacht zag wist dat het er aan zat te komen. Het trainerstrio Ed, Henk en Arjan hebben stelselmatig gebouwd aan een gestructureerde taakuitvoering en spelopvatting . Er zijn prachtige spelers aangetrokken, er is passie, saamhorigheid en focus op doelstelling. Maar uiteindelijk gaat het er om dat alle details kloppen, dat er meer gelukzalige momenten zijn dan diepe teleurstellingen.  En in deze fase hebben we een grote kans, een kans op succes. Zaterdag, tegen het alom respecteerde Staphorst kunnen we het met elkaar doen. De kans op de 2e periodetitel die recht geeft op nog een finale aan het einde van het seizoen tegen de winnaar van de 2e periode titel van de Hoofdklasse A. De winnaar stroomt door naar de topklasse !.

Foto meesterfotograaf Ronald Bonestroo

Verbonden en betrokken, hand in hand voor onze club, hand in hand voor VVOG.
De kans op succes maak je niet al te veel mee in je leven.  Die kans ligt zaterdag sportief gezien voor het grijpen. Laten we als club elkaar verbinden en de jongens en staf laten zien dat we 100% gemotiveerd achter hun staan op de weg naar dit succes.

Een oproep dus aan alles wat jong en oud bij VVOG betrokken is, om zaterdagmiddag om halfdrie onze jongens als twaalfde man op weg te helpen naar de titel in de 2e periode van het Hoofdklasse C.

HUP VVOG, haal die titel binnen !.


Foto meesterfotograaf Ronald Bonestroo

 

 

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Lees bericht

Hulp bij Walibi Cup

22-04-2024

We zijn voor de Walibi Cup dringend opzoek naar hulp voor achter de bar en in de keuken op zondag 5 mei.

Nieuwsoverzicht Archief