De Voetbal Academy is er ook in de krokusvakantie

24 Februari 2016 / Jeugdcommissie / Jeugd

Het is deze week krokusvakantie in Harderwijk. Dat betekent dat er komende zaterdag voor veel jeugdteams geen wedstrijd is, en sommige teams trainen deze week ook niet door het aantal vakantiegangers.

Toch hoef je het voetbal deze week niet te missen. De Voetbal Academy gaat komende vrijdag namelijk gewoon door, en ieder speler van de F-, E-, D- en C-jeugd is van harte welkom bij de loopschool en de voetbal(techniek)school. Als je de Voetbal Academy nog niet kent is komende vrijdag een prima gelegenheid om eens te komen kennismaken met hoofdtrainer Jan Jurriën Hop (speler van VVOG1), en looptrainer Hessel Lodder.

Je zult zien dat de aparte loop- en techniektrainingen ook heel leuk en afwisselend zijn. Er wordt getraind in kleine groepjes en je wordt ingedeeld op je eigen niveau. Dus kom gebruik maken van deze prachtige gratis voorziening van VVOG, en neem de rest van je team ook meteen mee!

De looptraining duurt ongeveer 25 minuten en begint voor de F- en E-teams om 16.30 uur op veld 4, en aansluitend loop je dan door naar de voetbalschool op veld 1 van 17.00-18.00 uur. Voor de D- en C-teams begint de loopschool om 17.30 uur en de voetbalschool om 18.00 uur.

We rekenen op jullie komst. Tot vrijdag !

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief