Oranjedames op bezoek bij VVOG

3 Maart 2016 / Redactie / Algemeen

Het Nederlands dames voetbalteam is in de voorbereiding voor de Olympische spelen. Is het jou ook opgevallen? Het Nederlands dames voetbalteam was bij VVOG.

Met gepaste trots maken we je graag deelgenoot van het promotiefilmpje van de Leeuwinnen, genaamd de droom van Danielle van de Donk, dat met enige regelmaat op TV is te zien.

De opnamen voor dit spectaculaire promofilmpje zijn op ons hoofdveld gemaakt. Het Nederlands dames elftal heeft vorige week weer enkele dagen bij VVOG getraind.

Dit is wellicht een extra stimulans voor onze eigen meiden om zo goed mogelijk te presteren. Met de komst van Oranje naar de Strokel lijkt de stap voor onze VVOG dames naar het hoogste niveau een stuk dichterbij gekomen ;-)

We hebben immers ook al de hoofdtrainer van de Ajax dames, Ed Engelkes in huis. Hij is ook de trainer van VVOG 1.

VVOG heeft de wens om het damesvoetbal weer naar een hoger niveau te brengen. Hiervoor hopen we natuurlijk ook op voldoende aanwas vanuit de eigen jeugd. Spelvreugde en motivatie zijn de belangrijkste elementen voor succes.  

Onlangs zijn twee speelsters van onze D3 zijn gevraagd bij de voetbalbond mee te komen trainen. Na Isabella Jansen is ook Marieke Verbaan uitgenodigd om de regionale trainingen van de meiden van 12/13 te komen volgen.

We hopen dat het een leerzame en plezierige tijd is voor onze meiden. Zij zijn de toekomstige toppers van ons damesvoetbal. VVOG wenst ze veel succes.


Oranjevrouwen klaar voor OKT


1 doel voor Van der Gragt: Olypmische Spelen halen

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief