Samenwerken aan duurzaam sporten !

8 Maart 2016 / Redactie / Algemeen

Wij willen een duurzame sportvereniging zijn omdat we maar één aarde hebben ! Doe mee aan de RABO CLUBKAS CAMPAGNE en STEM op VVOG !

Het gaat al jaren niet goed met onze aarde en als we daar niet snel wat aan doen, ziet de toekomst er letterlijk donker uit. Maar er zijn ook goede ontwikkelingen en daar willen we als sportvereniging graag ons steentje aan bijdragen. Gelukkig zien we steeds vaker dat er ook bij sportverenigingen schone energie wordt opgewekt via zonnepanelen en windenergie.

En zelf kunnen we er ook heel wat aan doen, iets vaker met de fiets gaan, zorgen voor minder verpakking, afval netjes opruimen, zo weinig mogelijk plastic gebruiken.

Als we er SAMEN aan werken dan gaat het ons ook SAMEN lukken.

Wij willen daarom ook investeren in schone energie. Vergis je niet, ook bij VVOG gebruiken we voor de avondtrainingen en het douchen heel veel energie dat ook op een schonere manier zou kunnen.

Helaas ontbreekt het de meeste sportclubs aan geld om die investeringen te kunnen betalen. Maar er zijn manieren om daar wat aan te doen.

VVOG doet mee aan de actie van de RABO CLUBKAS CAMPAGNE. In totaal is € 60.000 beschikbaar voor initiatieven van allerlei verenigingen. Alleen al voor Harderwijk doen er 16 verenigingen mee, totaal doen er 150 verenigingen mee.

Alleen met jullie hulp gaan we er in slagen om geld bij elkaar te krijgen voor die duurzame investeringen. En daarnaast willen we het geld ook gaan gebruiken om de kleedkamers te gaan opknappen.

DUS DOE MET Z'N ALLEN MEE !. STEM OP "VVOG VINDT DUURZAAM NATUURLIJK"

Klik HIER om naar de website van DE RABOBANK CLUBKAS CAMPAGNE te gaan en breng vandaag nog je stem uit op VVOG (je kunt uiterlijk tot 24 maart je stem uitbrengen !)

 

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief