Op zoek naar een baan via COVEBO Harderwijk

14 Maart 2016 / Redactie / Sponsors

Op zoek naar een nieuwe baan ?. Onze bronssponsor COVEBO Uitzendgroep is er helemaal klaar voor.

COVEBO Uitzendgroep Harderwijk en VVOG een prima combinatie
Met een team bestaande uit Harderwijkers, gevestigd in Harderwijk, met in ons midden een collega die jarenlang in het eerste van VVOG gevoetbald heeft kon een samenwerking met VVOG natuurlijk niet uitblijven!

Op zoek naar een nieuwe baan ?.
Klik op de onderstaande vacatures voor meer informatie.
MEDEWERKER MACHINESTELLER

NETWERKBEHEERDER

ELEKTRO MONTEUR

MEDEWERKER PRODUCTBEWERKER

MEDEWERKER PRODUCTIE FLEXWERKER

MEDEWERKER STANSER

MEDEWERKER VOUWPLAKKER

Wat doen wij eigenlijk?
Wij brengen de vraag naar flexibilisering op de Nederlandse arbeidsmarkt en het aanbod van Nederlandse en buitenlandse werkzoekenden samen. Covebo Harderwijk richt zich volledig op het werven en selecteren van (food)productie, logistiek en administratief personeel. Dit wordt gedaan door een team van 10 mensen met ieder zijn eigen specialisme. Wij hebben een no-nonsense aanpak en afspraak is afspraak. Gewoon Goed Geregeld is niet zomaar onze pay-off, u ervaart het dagelijks. Zowel u als onze uitzendkrachten. Want wij geloven erin dat tevredenheid bij klanten en gemotiveerde medewerkers de sleutel is tot succes.

Waarom kiezen voor Covebo Harderwijk?

 

Omdat afspraak bij ons afspraak is.
Covebo Harderwijk beschikt over door de wol geverfde teammanagers, coördinatoren en een goed geoliede Backoffice die garant staan voor “gewoon goed geregeld”. Wij zullen uw aanvraag samen met u doornemen en kijken wat het beste bij uw beleid en organisatie past.

Omdat u snel en goed personeel nodig heeft.
Verdwijnen belangrijke zaken naar de achtergrond, omdat u druk bent met ondernemen? Wilt u groeien en heeft u hiervoor extra personeel nodig? Covebo Harderwijk regelt het voor u.

Omdat we goed bereikbaar zijn.
Geografisch (midden van Nederland; Harderwijk), verkeerstechnisch (naast de
A28) als organisatorisch; Is uw vaste contactpersoon afwezig, of mobiel even niet bereikbaar,
dan staat zijn of haar collega voor u klaar.

Omdat kennismaken niks kost.
Koudwatervrees om naar een ander uitzendbureau te stappen?
Dat is niet nodig! Kom naar onze vestiging, waar een heerlijke kop koffie op u staat te wachten. Of nodig ons uit, voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, en misschien kunnen we een kijkje nemen in uw bedrijf.

Benieuwd naar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op: 0341-412141 of op harderwijk@covebo.nl.

Lees bericht

Uitgifte VVOG pas 2017-2018

20-08-2017

Komende week starten we met het uitgeven van de leden- en toegangspassen 2017-2018. Lees verder om te zien wanneer de passen worden uitgedeeld.

Lees bericht

VVOG en PEC Zwolle een gouden team!

18-08-2017

Dat het aan ambitie bij de jeugdafdeling van ons niet ontbreekt mag duidelijk zijn. Samenwerken met PEC Zwolle en daarmee onze kennis en dat van onze trainers en leiders vergroten gaat dit seizoen nog meer vorm krijgen.

 

Lees bericht

Vaste ballenjongen of meisje bij PEC Zwolle en VVOG

18-08-2017

Zit je in de JO15, JO14 of JO13 en wil jij graag deel uitmaken van het vaste team bij de wedstrijden van PEC Zwolle of VVOG reageer dan snel.

Nieuwsoverzicht Archief