Henri Brink opvolger van Henk Drost

17 Maart 2016 / Bestuur VVOG / Nieuws van het eerste

Henri Brink wordt in het nieuwe seizoen de nieuwe assistent trainer en volgt daarmee Henk Drost op.

Henri Brink is een begrip in Harderwijk. De getalenteerde voetballer uit ’t Harde speelde in de periode 1987 tot 1996 bij tijd en wijle de sterren van de hemel . In die periode scoorde hij in totaal 59 voor VVOG. Na zijn actieve voetbalperiode was hij onder meer trainer van SV ’t Harde en Hierden en presteerde hij samen met Marco Roelofsen en uiteraard de spelers de schier voor onmogelijk gehouden Houdini ontsnapping aan degradatie in het seizoen 2014-2015. Een kunstje dat hij overigens samen met trainer Wim Kroes en assistent Bert Hoeve al eerder had geflikt. Hij kende dus het klappen van de zweep.

Hij was verder zoals gezegd  assistent trainer onder Wim Kroes en Dwight Lodeweges met wie hij nog immer een hechte vriendschap heeft.

Henri heeft VVOG nooit uit het oog verloren en met het vertrek van Henk Drost naar vv Hooglanderveen bood zich een mogelijkheid voor een hernieuwde kennismaking aan die beide partijen graag willen aangaan.

Henri Brink is een bevlogen man en trainer en past met zijn beroep op passie in het voetbal prima in de nieuwe staf die VVOG verder moet brengen in de vaart der volkeren.

Hij heeft er zin in en wij hebben er vertrouwen in dat hij de spelersgroep samen met zijn stafbroeders Ed Engelkes en Arjan Leichtenberg beter kan maken.

Henri, welcome back en heb veel plezier en succes.

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief