Sight landscaping bord- en vriendsponsor VVOG

17 Maart 2016 / Sponsorcommissie / Sponsors

Sight landscaping ziet duidelijk meerwaarde in het sponsorschap bij VVOG.

SIGHT Landscaping is een landelijk werkend groenbedrijf dat de groene buitenruimtes voor overheden, bedrijven en instellingen, zorgcentra en bedrijven in horeca en recreatie op een geheel natuurlijke wijze integreert.  Daarnaast hebben zij een bijzondere expertise in het realiseren en onderhouden van daktuinen. Het  bedrijf heeft vestigingen in Almere, Eelde, Diepenveen, Duiven, Nieuwerkerk aan de IJssel en haar hoofdvestiging in Harderwijk.

De VVOG sponsorcommissie is er bijzonder trots op dat Sight Landscaping vriend- en bordsponsor bij VVOG is geworden. Een mooi bedrijf uit Harderwijk dat daarmee letterlijk haar wortels vertakt met die van onze mooie voetbalclub.

Een bedrijf ook dat de professionele businessevents van de VVOG Sponsorcommissie en haar groeiend ondernemerspotentieel ziet als mogelijkheden om zelf ook meerwaarde te halen uit die samenwerking.

Sight Landscaping, bijzonder welkom bij een club die de ambitie heeft om niet alleen op hoog amateurniveau te willen voetballen maar juist ook maximaal voetbalplezier, maatschappelijke verantwoordelijkheid en Het Samen Doen hoog in haar vaandel heeft.

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief