35+ voetbal op de vrijdagavond

30 Maart 2016 / Redactie / Algemeen

35-plus voetbal ! Gewoon lekker ontspannen een potje voetbal op de vrijdagavond.

Zoals jullie wellicht al weten (of niet ) zijn bij VVOG sinds september 35+ ers actief op de laatste vrijdagavond van de maand.

De voetbalschoenen zijn weer uit de kast gehaald en zo spelen we een gezellig potje 7 tegen 7 op een half (kunstgras)veld. Gezelligheid staat voorop maar we mogen ook constateren dat de voetbalkwaliteit per maand erop vooruit gaat, maar vooralsnog hoeft de selectie nog niet te vrezen v.w.b. hun basisplaatsen.

Het betere weer komt eraan en we zouden het fijn vinden als jullie ook de oude kicksen van zolder halen en gewoon een keertje meedoen en te kijken of jullie je voetbalkunsten nog niet verleerd zijn. Na afloop kun je, als je wilt, nog gezellig even napraten in de VVOG­ kantine onder het genot van een (fris)­drankje.

Vooralsnog gaan we elke laatste vrijdag van de maand voetballen, maar de definitieve opzet moet nog vastegesteld worden, suggesties zijn natuurlijk welkom. Wanneer we voetballen zal te zien zijn in het wedstrijd programma op onze website.

Aanstaande vrijdag, 1 april, spelen we weer. Een toernooitje met o.a. teams van Zwart-Wit '63 en vv Hierden.

 

 

Ben je benieuwd hoe het 35 plus voetbal in zijn werk gaat en wil je wellicht een keertje meevoetballen? Meld je dan gerust vrijdagavond vanaf 19:15 uur bij de organisatie voor verdere info. Wil je een andere keer meedoen of wil je meer informatie neem dan contact op met Jacob de Zwaan ( jacob.vvog@hotmail.com ) of Willem Hoeve (willemhoeve@hetnet.nl).

 

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief