Dineren om te doneren

5 April 2016 / Redactie / Algemeen

Genieten van een heerlijk 3 gangen-diner inclusief wijnarrangement en hiermee een goed doel ondersteunen? Op zaterdagavond 16 april is het mogelijk in Harderwijk, met korting voor VVOG-ers!

Harderwijker en VVOG-supporter Jan-Peter Kelder woont sinds 3 jaar in Thailand. Hier werkt hij samen met zijn vrouw voor de stichting Siam-Care (www.siamcare.org), een organisatie die zich inzet voor kansarme kinderen en hun gezinnen. In april is Jan-Peter in Harderwijk en organiseert hij een charity dinner, waarbij alle opbrengsten naar kinderen in nood gaan. Hij vertelt: “2 topkoks verzorgen een heerlijk dinner, welke plaatsvindt in Estrado op de parkweg. Omdat ik zelf jarenlang bij VVOG heb gevoetbald en de club nog steeds support, bieden we VVOG leden graag een korting aan. Normaal kost het dinner 50 euro per persoon, VVOG-ers betalen echter maar € 40. Een mooie prijs voor het eten dat je krijgt.”

Veiling

Naast het diner, vindt er ook een veiling plaats tijdens de avond. Jan-Peter legt uit: “We veilen allerlei bonnen voor restaurants, bioscopen, zwembaden en meer uit de omgeving van Harderwijk. Deze zijn aangeboden door lokale restaurants en bedrijven, zoals Ratatouille, Japas en Bonanza. Ook veilen we diverse bonnen online, via www.facebook.com/familiekelderinthailand. Wil je kans maken op een avondje goedkoop uiteten en ondertussen een goed doel steunen? Doe dan vooral mee! De live veiling begint na het dinner in Estrado, rond 20:15 en de online veiling via Facebook begint op maandag 18 april. Elke dag veilen we 1 bon, waarbij uiteraard alle opbrengsten weer terecht komen bij onze stichting.”

Hulp voor kwetsbare kinderen

Siam-Care, de stichting waarvoor als vrijwilliger Jan-Peter werkt, is opgericht in 1996 en maakt sindsdien een positief verschil voor kinderen die geraakt zijn door HIV/Aids. Siam-Care helpt kinderen naar school, geeft seksuele voorlichting en biedt financiele ondersteuning aan kwetsbare gezinnen. Lees meer over Siam-Care op www.siamcare.org.

Aanmelden of vragen?

Vragen stellen of aanmelden kan via jan-peter.kelder@siamcare.org

 

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief