Geslaagde samenwerking business clubs PEC Zwolle en VVOG

22 April 2016 / Sponsorcommissie / Sponsors

Op vrijdag 8 april organiseerden de business club van PEC Zwolle en die van VVOG speciaal voor hun bouwgerelateerde sponsoren een event, waarin de nieuwste innovaties in de bouwsector werden gedeeld met de genodigden.

 

PEC Zwolle stelde hiervoor ruimtes beschikbaar in Hotel Lumen (www.ijsseldeltacenter.nl/hotel-zwolle-lumen) en dit hotel biedt zeer vele mogelijkheden.

 

Er werden workshops gegeven door:

* De RuwBouw Groep (DRBG) (http://www.ruwbouw.nl)

* Maars Harderwijk (https://maarslivingwalls.nl

* Subvention (http://www.subvention.nl)

* Unica (http://www.unica.nl)

 

DRBG (voorheen CRH) en Maars zijn natuurlijk bekende Harderwijkse ondernemingen en DRBG ook nog eens 1 v/d hoofdsponsoren van VVOG. Na de workshops werd er tijdens het buffet natuurlijk volop doorgepraat over alle innovaties en opgedane kennis.

En wat doe je natuurlijk ook wanneer bij PEC Zwolle te gast bent? Het liefst natuurlijk een wedstrijd bijwonen want voetbal "minded" zijn we natuurlijk allemaal. Ook hiervoor had PEC Zwolle alle aanwezigen van het event uitgenodigd. Na het buffet hebben we dan ook gezamenlijk genoten van de wedstrijd PEC Zwolle - Roda JC, die een moeizame eerste helft kende, maar gelukkig in de tweede helft doeltreffend en met een 3-1 zege kon worden afgesloten.

Al met al kijken wij terug op een zeer geslaagde avond en willen de business club van PEC Zwolle hiervoor nogmaals hartelijk danken. Daarnaast spreken wij de wens uit, dat wij volgende seizoen wellicht weer een soortgelijke happening met de beide business clubs kunnen organiseren en dat wij dan een andere branche deze unieke mogelijkheid kunnen bieden. 

Bouwevent 8 april 2016

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief