Jubileum VVOG 5 (deel 4)

28 April 2016 / Redactie / Algemeen

Na drie artikeltjes over lang vervlogen tijden, gaan we nu iets minder ver terug in de geschiedenis. Hoe verging het VVOG 5 de laatste seizoenen? Grofweg, sinds het 12,5 jarig jubileum in mei 2010. (een snelle rekenaar ziet, dat dit jubileum ongeveer anderhalf jaar te laat was, maar dat kan de pret niet drukken).

Kort voor het 12,5 jarig jubileum kregen we een nieuwe kwaliteitsinjectie. Dat was ook nodig, want jongens als Elmer Knol, Rene van den Berg en keeper Roelof Kisteman hadden het team verlaten. Daarvoor kwamen een paar jonge honden terug, zoals Tom Vledder, Marcel de Vries en Pieter Stade. De jaren die net achter ons liggen, zouden zich kenmerken door dezelfde gezelligheid, maar met meer ambities op het veld. Dat is ook te merken geweest. Dat begon al op de training op dinsdag.

Voorheen bestond de training hoofdzakelijk uit afmaken op de goal en vervolgens een partijtje van een uur. Dit allemaal in de zandbak die voorheen naast veld 6 lag. De laatste jaren wordt veel fanatieker getraind onder leiding van Pieter. Hij verzint de oefeningen en wij proberen het zo goed mogelijk uit te voeren. Wel blijft het afmaken op de goal en partijtje als afsluiting nog altijd bestaan. Gelukkig maar! In de wedstrijden betaalt het zich uit.

De afgelopen jaren zijn qua uitslagen de beste van 20 jaar, met als hoogtepunt het huidige seizoen, waarin we tot onze laatste wedstrijd hebben gestreden om het kampioenschap. Dat de andere teams nog 1 of 2 wedstrijden moesten inhalen, maakt niet uit. Waarschijnlijk worden we knap derde! Een prestatie van formaat en waar we trots op mogen zijn. Ondanks het meer prestatiegerichte voetballen, lijdt de sfeer er niet onder. Nog steeds houden we van de derde helft (zeker met de verloting van de ZAVO erbij) en gaan we in de winterstop nog steeds op 'trainingskamp'... Het seizoen wordt steevast afgesloten met een BBQ bij een van de spelers en een afsluitend toernooitje in Vries, waar we inmiddels ook alweer 10 keer zijn geweest. Kortom, ondanks dat spelers komen en gaan, blijft de gezelligheid bovenaan staan.

En ondanks dat we waarschijnlijk nooit kampioen zullen worden, hebben we gezamenlijk hele mooie momenten op het voetbalveld en erbuiten. Hopelijk blijven we dat de komende 20 jaar ook nog steeds vasthouden, met af en toe een speler die afzwaait en altijd spelers die moeiteloos aan kunnen haken. Dat is waar dit team voor staat! Op naar het kampioenschap...

Via deze weg willen we voorts nogmaals aan iedereen kenbaar maken dat ze van harte welkom zijn deze (oud)spelers van VVOG 5 aan te moedigen tijdens het wedstrijdje op veld 1. Aftrap 15.00 uur. We maken er een mooi en gezellig feestje van.

Dit feest zou niet kunnen plaatsvinden, zonder ondersteuning van een aantal sponsoren . Allereerst is daar natuurlijk onze eigen ZAVO( http://www.vvog.nl/zavo ), die zulke initiatieven altijd toejuicht. Zij gaven al snel aan wel wat te willen bijdragen. Daarnaast hebben twee schilders gesponsord. Te weten Schildersbedrijf K. de Vries ( http://www.kdevries.nl ) en zijn zoon E. de Vries schilderwerken ( http://edevries-schilderwerken.nl/ ). Verder draagt EFMI ( http://www.efmi.nl ) een steentje bij, evenals Administratiekantoor Petersen ( http://administratiekantoorpetersen.nl/ ). Voor een lekkere koffie kunnen we terecht bij Proeverij De Ontmoeting ( http://proeverijdeontmoeting.nl/ ). En tenslotte heeft onze teamgenoot van het eerste uur en Pianostemmer van beroep een bijdrage geleverd namens zijn bedrijf Pianogemak ( http://www.pianogemak.nl/ ).

Naast de sponsoren willen we het bestuur en vrijwilligers van VVOG bedanken voor de medewerking bij deze dag. Iedereen, van vrijwilliger en bestuurslid tot sponsor en spelers: Bedankt voor jullie ondersteuning en hopelijk tot 7 mei.

 
Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief